Ολυμπία Κρασαγάκη: «Η λήψη της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει»

Η Ολυμπία Κρασαγάκη είναι η φωτογράφος πίσω από όλα τα πορτρέτα για το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου και εκείνη που έβγαλε την πιο χαρακτηριστική λήψη της, όταν αποφάσισε να ποζάρει στο φακό χωρίς τη προστατευτική μάσκα της.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram, η ίδια θέλησε να εξηγήσει τον λόγο που πιστευτεί ότι αυτή η φωτογραφία είναι η πιο σημαντική που έχει τραβήξει τα τελευταία 30 χρόνια.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία.

Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή; Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Την μια μοναδική στιγμή που μόνο το βλέμμα μπορεί να πει την αλήθεια.

Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, την φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφούσαμε για την εκπομπή “Πρωταγωνιστές”. Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη. Γαλήνη».

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Krasagaki Official (@olympiakrasagaki)

Διαβάστε επίσης: 

Μαρία Λεκάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Ζωή, για την ονομαστική της εορτή

Γιώργος Αμούτζας: Αποκαλύπτει τον λόγο που έχασε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»

Έβελυν Καζαντζόγλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα