Όλγα Τρέμη: Ο λόγος που έφυγε από την ΕΡΤ, το λίφτινγκ και ο γιος της

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Όλγα Τρέμη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση, τους λόγους που έφυγε από την ΕΡΤ και το Mega, το λίφτινγκ που έκανε και αποκάλυψε δημόσια χωρίς δισταγμό, αλλά και τον γιο της.

Για την απόφαση να βγει στη σύνταξη: «Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τηλεόραση. Δεν έχω προτάσεις.

Είχα μία – δυο δηλαδή αλλά δεν τελεσφόρησαν. Βγήκα στη σύνταξη γιατί με είχε τρομοκρατήσει ο Κατρούγκαλος. Το έκανα γιατί κατάλαβα ότι επρόκειτο να χάσω χρήματα, τα οποία τα είχα δουλέψει».

Για την αποχώρησή της από την ΕΡΤ και το Mega: «Έφυγα από την ΕΡΤ γιατί δεν με ήθελαν. Και σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς είναι ήρεμα, ήσυχα και με αξιοπρέπεια να πάρει το καπελάκι του και να φύγει. Άλλωστε αυτό το έχω κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα κάποια στιγμή από το Mega γιατί δεν με ήθελαν. Το γεγονός ότι επέστρεψα, δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν την αρχική τους γνώμη απλώς απέκτησαν μία άλλη προσέγγιση που ήταν το “μη χείρον βέλτιστον”».

Για τον κύκλο των δελτίων ειδήσεων: «Έχει κλείσει ο κύκλος του δελτίου για μένα. Δεν θα το έκανα ξανά ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος του δελτίου.Έχει κλείσει για τη γενιά μου κατά τη γνώμη μου. Αν οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς έμπαιναν σε έναν τέτοιο ρόλο, το μόνο που θα είχε ως αποτέλεσμα θα ήταν η απομυθοποίηση μας. Καλύτερο δεν είναι να μας θυμούνται στα πάνω μας;».

Για το λίφτινγκ που αποφάσισε να κάνει: «Δεν θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να ντρέπεται που έκανε λίφτινγκ. Είναι προσωπική επιλογή και δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς να επιθυμεί να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική ηλικία του. Τώρα, αν μπλέξει με άλλα πράγματα, του στιλ θέλω να φαίνομαι 200 χρόνια νεότερος, εκεί το πράγμα περιπλέκεται και αποκτά στοιχεία γελοιότητας».

Για τον γιο της: «Ο γιος μου Αλέξανδρος ξέφυγε από τη δημοσιογραφία και από όλα. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Ας αφήσουμε τα παιδιά να βρουν τον δρόμο τους και να κάνουν ό,τι θέλουν. Έτσι θα είναι χαρούμενα! Σκέφτομαι τον εαυτό μου γιαγιά, έχει καθυστερήσει κιόλας, γιατί καθυστέρησα εγώ να κάνω το παιδί. Όλες οι φίλες μου είναι γιαγιάδες και ζηλεύω».

Δείτε το βίντεο όσα είπε η Όλγα Τρέμη:

Διαβάστε ακόμα:

 Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της δράστιδος την ώρα της σύλληψης

 Καίτη Γαρμπή: Η έντονη αμηχανία όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη συνεργασία με την Έλλη Κοκκίνου

 Big Brother: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση – Οι τρεις υποψήφιες

Keywords
Τυχαία Θέματα