Όλα όσα πρέπει να κάνετε (ή να μην κάνετε) πριν την αποτρίχωση με κερί

Αν δεν έχετε αποφασίσει να κάνετε λέιζερ για να αποτριχώσετε την περιοχή του bikini και επιμένετε στην παραδοσιακή, παλιά, γνωστή μέθοδο του κεριού εμείς είμαστε μαζί σας. Και για να είμαστε ειλικρινείς το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Φυσικά ο πόνος είναι κάθε φορά ίδιος, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από την πρώτη φορά που επισκεφθήκατε την αισθητικό μας.

Οι ειδικοί όμως επιμένουν ότι υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά τα οποία αν ακολουθήσετε η διαδικασία θα είναι ανώδυνη. Κάποια μάλιστα δεν θα περνούσαν ποτέ από το μυαλό σας.

Σιγουρευτείτε ότι υπάρχει η απαραίτητη τριχοφυΐα στην

περιοχή. Μην επιχειρήσετε να τριμάρετε τις τριχούλες γιατί υπάρχει περίπτωση να το παρακάνετε και να μην μπορεί η αισθητικός να προχωρήσει στην αποτρίχωση. Αν το θεωρήσει απαραίτητο θα το κάνει εκείνη.

Ενυδατώστε και απολεπίστε την περιοχή. Η ξηρή τρίχα και το επίσης ξηρό δέρμα κάνουν την τρίχα να σπάει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Για να έχετε αποτέλεσμα με διάρκεια θα πρέπει και τα δύο να είναι πλούσια ενυδατωμένα και απαλά. Μία μέρα πριν το ραντεβού σας χρησιμοποιείστε scrub ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Μια απόλυτα καθαρή περιοχή θα λειτουργήσει θετικά.

Αποφύγετε την καφεΐνη. Ναι, σωστά διαβάσατε. Είναι καλό να μην πιείτε καφέ μερικές ώρες πριν την αποτρίχωση. Η καφεΐνη δημιουργεί νευρικότητα και ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς με αποτέλεσμα να πονάτε περισσότερο.

Απλώστε μία κρέμα που περιέχει στη σύνθεση της λιδοκαϊνη η οποία μουδιάζει για λίγο την περιοχή με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνετε τον πόνο.

Ένα σφηνάκι βότκα επίσης θα βοηθήσει. Δεν αστειευόμαστε καθόλου και δεν το λέμε εμείς, οι ειδικοί το προτείνουν και πάλι. Εντάξει, μην το παρακάνετε. Μια-δυο γουλιές είναι αρκετές ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που θα κάνετε αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι.

Αν εξαιρέσουμε την καφεΐνη και τη βότκα όλα τα υπόλοιπα εμείς τουλάχιστον θα τα δοκιμάσουμε. Εσείς;

Διαβάστε ακόμη:

Μια βιολογική σειρά περιποίησης που θα λατρέψετε!

Υπάρχει λύση για το ξηρό δέρμα στο σώμα σας και έχει μορφή βελούδινου τζελ!

Keywords
Τυχαία Θέματα