Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας!

Αγαπάτε και φροντίζετε πολύ τα μαλλιά σας ώστε να παραμένουν υγιή και λαμπερά. Ακολουθείτε τις συμβουλές του κομμωτή σας, χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα περιποίησης και φροντίζετε να κάνετε θεραπείες που θα τα κρατούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Επίσης κόβετε τις άκρες συχνά ώστε να δείχνουν τέλεια. Τους τελευταίους μήνες βέβαια, ο κομμωτής σας έμεινε σπίτι κι εσείς δεν καταφέρατε να αφεθείτε στα χέρια του κάθε φορά που χρειαζόταν. 

Κι αν τα ταλαιπωρήσατε με το σεσουάρ και το σίδερο για μπούκλες, τις σφιχτές αλογοουρές

και κότσους που σπάνε την τρίχα εμείς σας έχουμε όλα τα tips ώστε να αποκτήσετε και πάλι τα μαλλιά των ονείρων σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες των ειδικών: 

Μη χρησιμοποιείτε τη μεγάλη σκάλα στις συσκευές θερμότητας: Η υψηλή θερμοκρασία καταστρέφει την τρίχα και είναι δύσκολο στη συνέχεια να την επαναφέρετε στην αρχική της, υγιή κατάσταση.

Μην ξεχνάτε να απλώνετε προϊόν προστασίας από τη θερμότητα πάντα, πριν από το φορμάρισμα.

Πλέξτε τα μαλλιά σας: Μια χαλαρή πλεξούδα θα σας σώσει. Μπορείτε να αποφύγετε το ίσιωμα ή τις μπούκλες και παράλληλα να έχετε ένα τέλειο χτένισμα.

Συμπληρώματα διατροφής: Ακόμη κι αν δεν αντιμετωπίζετε μεγάλα προβλήματα μπορείτε να βοηθήσετε την όψη και ποιότητα της τρίχας με Βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και omega 6.

Αντικαταστήστε συχνά τις βούρτσες: Σύμφωνα με τους ειδικούς ένας από τους βασικούς λόγους φθοράς της τρίχας είναι οι παλιές βούρτσες. Θα πρέπει να τις καθαρίζετε τουλάχιστον κάθε εβδομάδα και παράλληλα να τις αλλάζετε κάθε χρόνο.

Όσον αφορά στη βούρτσα που χτενίζετε καθημερινά τα μαλλιά σας επιλέξτε μία με στρογγυλές, πλαστικές ακίδες και ξύλινη βάση.

Σαμπουάν: Τα μαλλιά σας δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση κάθε φορά που τα λούζετε. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σαμπουάν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους.

Αρχικά θα πρέπει να έχετε μια φόρμουλα κατάλληλη για τον τύπο των μαλλιών σας, λεπτά, σγουρά ή χωρίς όγκο για παράδειγμα και στη συνέχεια ένα σαμπουάν που καλύπτει τυχόν προβλήματα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Απολέπιση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν απλώσετε στο δέρμα σας το αγαπημένο σας scrub!

Shakira: Η επική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα