Οικονομάκου, Συνατσάκη και άλλες γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τα αγαπημένα τους ανοιξιάτικα πανωφόρια

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα της άνοιξης αλλά η αλήθεια είναι πως ακόμα χρειαζόμαστε τα πανωφόρια μας και θα τα χρειαζόμαστε για αρκετό καιρό ακόμα. Άλλωστε ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν βραδιές που ένα λεπτό πανωφόρι πρέπει πάντα να βρίσκεται στην τσάντα μας ή στη βαλίτσα των διακοπών. Γυναίκες με στιλ και άποψη για τη μόδα μας δείχνουν τις δικές τους αγαπημένες προτιμήσεις και συμφωνούμε μαζί τους πως αυτά τα 4 πανωφόρια είναι τα αγαπημένα της σεζόν.

Η Αθηνά Οικονομάκου

επιλέγει ένα oversized blazer σε παλ απόχρωση και το συνδυάζει με το μίνιφλοράλ φόρεμά της. Η γνωστή ηθοποιός δίνει πιο casual διάθεση στο look της με καλτσάκια και sneakers. H Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιλέγει ένα oversized δερμάτινο jacket που το φοράει με φουτεράκι, κολάν και sneakers δημιουργώντας ένα ασπρόμαυρο look που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Βάσια Κωσταρά συνδυάζει το φλοράλ σύνολό της με ένα oversized denim jacket και καπέλο, φτιάχνοντας ένα boho look που μας αρέσει πολύ. Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη επιλέγει ένα πιο κλασικό σχέδιο στο δερμάτινο jacket της και το φοράει με second skin top με φλοράλ σχέδιο και φόρμα.

Θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ παρόμοια looks με αυτά των αγαπημένων Ελληνίδων παραπάνω; Σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με ανοιξιάτικα πανωφόρια στην οποία θα βρεις σίγουρα κάποιο κομμάτι που θα σε κερδίσει!

Shop the Looks

Δερμάτινο jacket BSB
Αγορά εδώ!

Δερμάτινο jacket Αttrattivo
Αγορά εδώ!

Λινό σακάκι BSB
Αγορά εδώ!

Μαύρο σακάκι Guess
Αγορά εδώ!

Denim jacket American Eagle
Αγορά εδώ!

Denim jacket American Eagle
Αγορά εδώ!

Denim jacket American Eagle
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: 4 basic παντελόνια που πρέπει να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μας αυτή την Άνοιξη

H Fashion Editor προτείνει: 10 πέδιλα που πρέπει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη παπουτσοθήκη

H Rocky Barnes φοράει μπεζ ακόμα και την Άνοιξη και ΕΔΩ! θα βρεις τα πιο ωραία κομμάτια για να κάνεις τα ψώνια σου

Keywords
Τυχαία Θέματα