Οι sheet masks δεν είναι μόδα, είναι σωτήριες!

Αγαπώ τις sheet masks (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Πριν ακόμα γίνουν μόδα, οι beauty editors τις ξέραμε και τις λατρεύαμε και είχαμε δει με τα ίδια μας τα μάτια το πόσο καλό κάνουν στο δέρμα μας. Αυτό είδα και εγώ. Από την πρώτη φορά που φόρεσα μια για πλάκα εθίστηκα όπως εθίζεται κανείς στην σοκολάτα και τον καφέ. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτές! Πρώτα από όλα γιατί παραπάνω από μια φορές την εβδομάδα ξυπνώ

σαν σάπια συναγρίδα. Το δέρμα μου μαρτυράει το πόσο ξενύχτησα για να σας γράψω (ok και για να πιώ κάποια ποτά αλλά μην το κάνουμε θέμα) και δεν το θέλουμε αυτό. Εκεί έρχονται οι sheet masks με όλη την συμπυκνωμένη μαγεία τους να με μεταμορφώσουν από πυροβολημένη μπεκάτσα σε άνθρωπο.

Ναι, έτσι ξυπνάω και ναι, sheet mask είναι αυτή στο ταλαιπωρημένο ο-Θεός-να-το-κάνει δέρμα μου. Σε τι ωφελούν θα ρωτήσεις… στα πάντα α σου απαντήσω! Υπάρχει μία για κάθε σου πρόβλημα είτε μιλάμε για λιπαρότητα, θαμπό δέρμα, λιπαρό δέρμα, ωχρό δέρμα, ταλαιπωρημένο δέρμα, γερασμένο δέρμα… όποιο δέρμα! Σήμερα ωστόσο επικεντρωνόμαστε στην ενυδάτωση και χωρίς να μακρηγορήσω περισσότερο, παρακάτω οι αγαπημένες μου sheet masks για ενυδάτωση!

Διάβασε ακόμα:

Άρχισες να ξεφλουδίζεις; Να τι πρέπει να κάνεις!

Διάβασε πως θα δυναμώσεις τα νύχια σου με ελαιόλαδο

Θες να κρύψεις τους πόρους σου; Αυτά τα primers σου είναι απαραίτητα!

Keywords
Τυχαία Θέματα