Οι ρίγες επέστρεψαν! Δες πώς τις φοράνε 4 δημοφιλείς stars του Hollywood

Οι ρίγες είναι ένα από τα αγαπημένα μας prints και ειδικά την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι τις φοράμε πολύ! 4 γνωστές stars υιοθέτησαν τη συγκεκριμένη τάση, η καθεμία με τον δικό της τρόπο και κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν.

Η Kate Beckinsale φόρεσε ασπρόμαυρο ριγέ σύνολο που παραπέμπει σε pyjama look και ολοκλήρωσε το outfit με platform heels Nicholas Kirkwood. H Kate φόρεσε μαύρο messenger

τσαντάκι και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι ασπρόμαυρες ρίγες είναι τάση και φοριούνται πολύ αυτή την άνοιξη. Προτίμησε κάθετες ρίγες αν θέλεις να φανεί η σιλουέτα σου πιο αδύνατη.

Η Olivia Munn συνδύασε ένα Peter Pilotto blazer και παντελόνι με Laura Barsci κορμάκι, Jimmy Choo πέδιλα, Jacob & Co σκουλαρίκια και Anita Ko κοσμήματα. Oι λεπτές κάθετες ρίγες στο κοστούμι της Olivia είναι σε παστέλ υπέροχες αποχρώσεις και ταιριάζουν υπέροχα στον σωματότυπό της. Όπως θα δεις στη φωτογραφία η Olivia φοράει ψηλόμεσο παντελόνι με καμπάνα, ένα παντελόνι που έχει επιστρέψει τελευταία στη μόδα και φοριέται όλο και περισσότερο.

Η Jessica Chastain επιλέγει να φορέσει τις ρίγες της σε στράπλες top, παντελόνι και σακάκι, όλα Ralph Lauren και συνδυάζει το εντυπωσιακό της outfit με RL50 τσάντα σε κόκκινο χρώμα και υπέροχες γόβες Sergio Rossi σε λευκό χρώμα. Το έντονο μπλε χρώμα στο σύνολο της Jessica σε συνδυασμό με την κόκκινη τσάντα δημιουργούν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Η Olivia Wilde επιλέγει πράσινο φόρεμα με ρίγες για την πρεμιέρα της ταινίας Booksmart. Το φόρεμα της Olivia συνδυάζει τις ρίγες με την τάση των animal prints και ολοκληρώνει το look της με μαύρες γόβες και σκουρόχρωμο ζωνάκι.

Διαβάστε ακόμα:Τα στιλιστικά τρικς που θα κάνουν το στιλ σου να φαίνεται 10 φορές πιο cool!

Η Meghan γεννάει…και εμείς σου δείχνουμε τα πιο ωραία looks εγκυμοσύνης της! Δες τα όλα εδώ…

H Google μίλησε: ΑΥΤΑ είναι τα φορέματα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο ίντερνετ!

Keywords
Τυχαία Θέματα