Οι πρώτες δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά μετά την αποχώρησή του από το J2US

Το J2US επέστρεψε στις οθόνες μας με ιδιαίτερα χορευτικά και άκρως ανεβασμένη διάθεση!

Στο χθεσινό επεισόδιο (5/12) τα ζευγάρια δοκιμάστηκαν σε διαφορετικά είδη μουσικής και άφησαν άφωνους τους κριτές… κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους στο show και να τους απολαύσουμε και στο 7ο live.

Το ζευγάρι που τελικά αποχώρησε συγκεντρώνοντας την χαμηλότερη βαθμολογία από κριτική επιτροπή

και κοινό ήταν o Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή.

Δείτε ΕΔΩ την στιγμή της αποχώρησής τους!

Λίγη ώρα μετά το τέλος του live του J2US, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα.

Ο γνωστός κομμωτής τόνισε χαρακτηριστικά πως «σήμερα ήμουν πολύ άρρωστος. Ήταν να μην έρθω καν, γιατί είχα θέμα. Το είχα περάσει και πέρσι. Ήταν να μπω στο νοσοκομείο. Τελικά μπόρεσα και το ξεπέρασα. Δεν ήμουν τόσο καλά. Αυτή τη φορά όμως δεν ξέχασα εγώ τα λόγια μου, η Έφη τα ξέχασε και με παρέσυρε».

Από την άλλη, ωστόσο, η Έφη Σαρρή τόνισε πως «με τον εαυτό μου δεν θυμώνω, με τον Τρύφωνα ναι. Δεν έχει χρόνο αλλά και όταν έχει είναι λίγο ατίθασος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσαν στην κάμερα της εκπομπής:

Διαβάστε περισσότερα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στο χθεσινό live του J2US

J2US: O Τρύφωνας Σαμαράς δεν ήθελε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την αποχώρησή του από το show – Τι συνέβη;

Άγγελος Λάτσιος: Η απάντησή του για την τελευταία του ανάρτηση και τις αντιδράσεις που προκάλεσε

Keywords
Τυχαία Θέματα