Οι μάσκες περιποίησης είναι για το weekend

Kαλή η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Και όταν λέμε κάτι παραπάνω εννοούμε ενισχυμένες φόρμουλες που τις χρησιμοποιούμε 1-2 φορές την εβδομάδα και χαρίζουν στην επιδερμίδα το απαραίτητο boost.

Το weekend λοιπόν που είμαστε χαλαρές αντί να πηγαίνουμε από καναπέ σε καναπέ καλό είναι να κάνουμε κάτι πιο εποικοδομητικό όπως για παράδειγμα να χαρίσουμε στην επιδερμίδα έξτρα ενυδάτωση και τόνωση

ώστε η εβδομάδα να ξεκινήσει με λάμψη.

Εμείς έχουμε δοκιμάσει πολλές μάσκες κατά καιρούς, η φύση της δουλειάς βλέπετε. Και αφού κάναμε το test drive αποφασίσαμε ότι οι μάσκες-πανάκια της σειράς I´m Real της Tony Moly είναι οι αγαπημένες μας. Η διαδικασία της εφαρμογής είναι διασκεδαστική και το αποτέλεσμα μια πραγματική έκπληξη. Οι μάσκες I’m Real προσφέρουν οφέλη που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας, χάρη στις ιδιότητες της σύνθεση τους η οποία αποτελείται από εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης. Και έχουν και χαριτωμένες συσκευασίες!

Γι’ αυτό το weekend επιλέξαμε δύο. Μία για το Σάββατο και μία για την Κυριακή. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τις απλώσετε, να χαλαρώσετε και να χαρείτε το αποτέλεσμα. Κι αν σας ρωτήσουν τη Δευτέρα τι κάνατε και λάμπετε έτσι να το μοιραστείτε το μυστικό. Έτσι είναι το σωστό.

Πρώτη και καλύτερη η Tony Moly I am Real Aloe Mask Sheet που καταπραΰνει και χαρίζει εντατική ενυδάτωση στις ξηρές επιδερμίδες, χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα aloe vera που περιέχει

Tony Moly I’ m Acerola Mask Sheet: Μια μάσκα με το εξωτικό acerola στη σύνθεση της, το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C γνωστή για τις τονωτικές της ιδιότητες.

Οδηγίες χρήσης: Ανοίξτε το φακελάκι και ξεδιπλώστε τη μάσκα. Απλώστε την στο πρόσωπό σας φροντίζοντας να εφαρμόσει σωστά. Αφήστε τη να δράσει για 10-20 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε την. Τέλος, ταμπονάρετε για να διευκολύνετε την απορρόφηση του ορού που έχει απομείνει.

Διαβάστε ακόμη:

H σκιά ματιών που θα φορέσετε όλη τη σεζόν και ο τρόπος να την εφαρμόσετε (βίντεο)

Μήπως φοράτε την ίδια μάσκαρα με την Meghan Markle;

Keywords
Τυχαία Θέματα