Οι κανόνες περιποίησης που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά το 2019, δηλαδή από σήμερα κιόλας

Την περασμένη χρονιά τα είπαμε με λεπτομέρειες όσον αφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας. Τη σωστή περιποίηση. Κάνατε παρασπονδίες και σας είδα. Φέτος όμως θα τα ξεχάσετε αυτά αν θέλετε να έχετε την ωραιότερη επιδερμίδα ever. Τα προϊόντα είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν ήδη στο νεσεσέρ ή το μπάνιο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τα χρησιμοποιείτε.

Ξενινάμε από τα βασικά: Ντεμακιγιάζ. Ναι, το make up το αφαιρούμε κάθε βράδυ. Σωστά και χωρίς να αφήνουμε υπολείμματα. Το ξέρω ότι συνήθως είστε κουρασμένες αλλά πρέπει γίνεται σχολαστικά αν θέλετε η επιδερμίδα σας να είναι λαμπερή και καθαρή,

χωρίς στίγματα και θαμπάδα. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς προϊόν και μην το ξεχνάτε. Ποτέ.

Η κρέμα νύχτας είναι επίσης μια πολύ σημαντική φόρμουλα αφού ενώ εσείς κοιμάστε η επιδερμίδα πρέπει να είναι προστατευμένη και πλούσια ενυδατωμένη. Ο ορός πριν από την κρέμα είναι επίσης σημαντικός ειδικά αν η επιδερμίδα σας είναι πιο ώριμη.

Οι μάσκες λάμψης και ενυδάτωσης είναι ήδη στη θέση τους. Εσείς όμως δεν τις έχετε χρησιμοποιήσει. Πρέπει μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον να χαρίζετε στον εαυτό σας μισή ώρα έξτρα περιποίησης. Την έχει ανάγκη ώστε να της δώσετε το boost που έχει ανάγκη ειδικά σε περιόδους που είστε ιδιαίτερα κουρασμένες ή μετά από ξενύχτι.

Peelinh, peeling, peeling. SOS. Η απολέπιση είναι εξίσου σημαντική με την ενυδάτωση. Επιβάλλεται να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και να της χαρίζετε βελούδινη απαλότητα. Είναι υπόθεση 3-4 λεπτών μόνο. Μην βαριέστε σας παρακαλώ. Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή.

Η κρέμα ματιών. Η περιοχή των ματιών είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της. Δεν ξεχνάτε ποτέ πρωί και βράδυ την κρέμα ματιών αλλά και τα patches όταν εσείς θεωρείτε ότι είναι απαραίτητο να τα εφαρμόσετε. Πριν από μία εξαιρετική περίσταση για παράδειγμα ή επίσης μετά από ξενύχτι. Τα patches απομακρύνουν μαύρους κύκλους και σακούλες και χαρίζουν στην περιοχή την απαραίτητη υγρασία.

Διαβάστε ακόμη:

H beauty editor σας εύχεται Καλή Χρονιά και κυρίως γεμάτη λάμψη, όμορφα βλέμματα και τρυφερά φιλιά

Αν έχετε φυσικές μπούκλες μην τις ισιώσετε αλλά υιοθετείστε τα ωραιότερα χτενίσματα

Keywords
Τυχαία Θέματα