Οι φίλοι του Παναγιώτη Βασιλάκου στο The Bachelor-Τα σχόλια για τις παίκτριες

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την επίσκεψη των φίλων του Παναγιώτη Βασιλάκου στη βίλα.

Ο ξάδελφος του περιζήτητου εργένη,  Γιάννης και ο Ισίδωρος βρέθηκαν στο σπίτι του ριάλιτι και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις παίκτριες.

Μάλιστα, αμέσως μετά οι δύο τους συνάντησαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και του αποκάλυψαν τις εντυπώσεις τους για τις υποψήφιες νύφες!

“Η Άννα μου έδειξε ότι είναι μια κοπέλα ενθουσιώδης και δεν ξέρω κατά πόσο έχει αναπτύξει συναισθήματα για σένα. Η Ερριέτα μίλαγε πάρα πολύ. Ακατάπαυστα και με ζάλισε και προσπαθούσε

να μου περάσει πόσο ερωτευμένη είναι. Βαρέθηκα λίγο με τη Ραφαέλα. Με εσένα μπορεί να είναι διαφορετική, πιο ενθουσιώδης. Δεν μπορώ να σε φανταστώ με την συγκεκριμένη κοπέλα. Για μένα η Νικολέττα είναι προς γκρεμός και πίσω ρέμα. Είναι πολύ καλό παιδί. Δεν ξέρω πόσο ζηλιάρα μπορεί να γίνει.”, είπε ο Γιάννης. 

Ο Ισίδωρος ανέφερε: “Η Αντζελίνα ήταν η μεγάλη μου έκπληξη γιατί όσο και να ήθελα να είμαι αμερόληπτος, είχα μια μικρή προκατάληψη με όλο αυτό το εκρηκτικό που είχα παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Λίγο ασύμβατη με την δική σου προσωπικότητα. Παρόλα αυτά τώρα είδα έναν διαφορετικό άνθρωπο. Είδα έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει χώρο και ψάχνει να βρει τρόπους να σε πλησιάσει. Η Σία είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και ξέρει τα όρια της αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όλος αυτός ο ενθουσιασμός που έχει τώρα μαζί σου θα έχει όλη αυτή τη διάρκεια που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Η Βίβιαν είναι ξεκάθαρα μια εντυπωσιακή παρουσία, μου αρέσει το γεγονός ότι μπορεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις αν μιλάει η καρδιά της ή το μυαλό της”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

The Bachelor: Εκνευρισμένη η Σία με την Αντζελίνα-“Αυτή που είναι 1,50 τι μιλάει; Οι κούκλες είναι πλαστικές” 

Εφιάλτης στην κουζίνα: Ο μάγειρας αναποδογύρισε το τραπέζι-Ενοχλημένος με τον Έκτορα Μποτρίνι  

Ασημίνα Ουστάλλι: Ο λόγος που οδηγήθηκε στο χειρουργείο (ΦΩΤΟ) 

Keywords
Τυχαία Θέματα