Οι εμφάνισεις της Φαίης στο Πρω1νό 1- 5/5 -Ποιά σας άρεσε περισσότερο;

Μια ακόμα εβδομάδα στο Πρω1νό, γεμάτη διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν πες μας ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 1/5

Ναι, οι ρίγες είναι για ακόμη μία χρονιά από τις πιο in-fashion προτάσεις τόσο για την Άνοιξη, όσο και για το καλοκαίρι. Φέτος όμως δεν υπάρχουν περιορισμοί στους συνδυασμούς, καθώς μπορείς να τις φορέσεις σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και μάλιστα στο ίδιο outfit χωρίς να τρέμεις για το… αποτέλεσμα. Σε αυτές

έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας σήμερα, Πρωτομαγιά, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με μια πουκαμίσα ριγέ σε λευκό και γαλάζιο, συνδυασμένη με λευκό skinny τζιν παντελόνι και λευκό μπλουζάκι, όλα από την εταιρεία BSB. Το look της ολοκληρώθηκε με ταμπά mules Tsakiris Mallas και ρολόι Breeze και έγινε από τον Βαγγέλο Ζάχο, τον προσωπικό στυλίστα της Φαίης μας. To μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Γιάννης Σίσκος με λάμψεις στα ζυγωματικά και κοραλί κραγιόν και τα σπαστά μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος.

Τρίτη 2/5

Για άλλη μια φορά θα σας μιλήσουμε για το jumpsuit, την ολόσωμη φόρμα που αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια όλων των γυναικών. Και ο λόγος είναι πολύ απλός: Δεν χρειάζεται άγχος για το πώς θα συνδυαστεί, ούτε… τρόμος για το αποτέλεσμα, αφού ταιριάζει με όλα τα παπούτσια, τα κοσμήματα και τις τσάντες σας, ανάλογα φυσικά την περίσταση. Η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό, επέλεξε μια ολόσωμη μαύρη φόρμα από την εταιρεία Access. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό στυλίστα της Φαίης μας.Το μακιγάζ της έγινε σήμερα από την Γωγώ Νικηφοράκη και κινήθηκε σε natural τόνους, ενώ τα μαλλιά της από τον Δημήτρη Στράτο, ο οποίος της έφτιαξε ένα επιμελώς ατημέλητο high bun με όγκο.

Τετάρτη 3/5

Δείξτε τα πόδια σας. Αυτή είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Νο1 τάση τόσο της Άνοιξης όσο και του καλοκαιριού και σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε πιστά. Και φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να επιλέξετε ένα κοντό σορτσάκι, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό φορώντας τζιν σορτς, λευκό πουκάμισο και ζώνη, όλα από την εταιρεία BSB. To look της ολοκληρώθηκε με wedges σε μαύρο χρώμα Dukas και ρολόι Breeze και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού στυλίστα της Φαίης μας. Το μακιγιάζ της έγινε σήμερα από την Γωγώ Νικηφοράκη και ήταν σε μπρονζέ αποχρώσεις και τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση από τον Δημήτρη Στράτο.

Πέμπτη 4/5

Το ξέρουμε πώς αγαπάτε πολύ τα summer dresses. Μακριά ή κοντά, αέρινα, σε άνετη γραμμή αποτελούν ιδανική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας, σας χαρίζουν στιγμές δροσιάς -γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα αποφεύγουμε τα πολύ εφαρμοστά ρούχα- και φοριούνται πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ σε όλες περιστάσεις. Ένα τέτοιο φόρεσε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό από την εταιρεία Zini, με βολάν στο τελείωμα και υπέροχο καλοκαιρινό print με φοίνικες. To look της ολοκληρώθηκε με nude πέδιλα Mark Milan, ρολόι Breeze και γυαλιά ηλίου Prada. Το natuaral μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε σήμερα ο Γιάννης Σίσκος και το ponytail στα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος.

Παρασκευή 5/5

Το Χειμώνα φορούσατε σκουρόχρωμα και μάλλινα ρούχα για να νιώθετε άνεση και ζεστασιά. Την Άνοιξη όμως σας προτείνουμε να πείτε χωρίς δεύτερη σκέψη ναι σε κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο ρομαντική σας πλευρά. Όπως ακριβώς μια σειρά από υπέροχα φορέματα σε διάφορα μήκη, από μίνι μέχρι μάξι, σε παστέλ γλυκές αποχρώσεις, ή στο αγαπημένο λευκό, με λεπτομέρειες από δαντέλα, μπροκάρ και διακοσμητικά λουλούδια που κάνουν πάντα τη διαφορά και απογειώνουν μια εμφάνιση. Η Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα ρομαντικό λευκό φόρεμα του label Frnch από την 2803 Fashion Loft, συνδυασμένο με nude καστόρινα φλατ mules Stuart Weitzman από τον Καλογήρου – η εμφάνισή της έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Το μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε σήμερα από τον Γιάννη Σίσκο και ήταν και αυτό σε ρομαντικό ύφος, όπως ακριβώς και το φόρεμα της και τo sicilian braid στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24-28/4

The post Οι εμφάνισεις της Φαίης στο Πρω1νό 1- 5/5 -Ποιά σας άρεσε περισσότερο; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα