Οι celebrity make up experts μοιράζονται μαζί σας τα μυστικά τους για τέλειο καλοκαιρινό make up look!

Κάθε Καλοκαίρι ανανεώνετε το νεσεσέρ σας ώστε να υπάρχουν πάντα σ’ αυτό τα προϊόντα μακιγιάζ που ταιριάζουν με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας και χαρίζουν έξτρα λάμψη. Φον ντε τεν, πούδρα και σκιές σε μορφή σκόνης τα αποφεύγετε αφού λιώνουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Ναι, οι κανόνες του μακιγιάζ αλλάζουν αλλά δεν είναι μόνο αυτοί που ξέρετε ήδη. Υπάρχουν και κάποιοι που μόνο οι make up experts γνωρίζουν. Ευτυχώς για όλες μας, φροντίζουν να τους μοιράζονται

ώστε να αποκτήσετε το τέλειο καλοκαιρινό make up look, το δροσερό και super λαμπερό με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Αρχικά επιμένουν πως πρέπει πάντα να θυμάστε πως όλα ξεκινούν από τη σωστή περιποίησης της επιδερμίδας. Αν δεν είναι πλούσια ενυδατωμένη δεν πρόκειται να παραμείνουν τα προϊόντα στη θέση τους και δεν θα αποδώσουν.

Αυτός είναι ο λόγος που οι ειδικοί αποκαλύπτουν τα 5 μυστικά τους που θα σας σώσουν. 

Απολέπιση: Ο celebrity Vincent Oquendo που επιμελείται το μακιγιάζ των διασημότερων μοντέλων επιμένει πως ένα από τα μυστικά όπλα για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι η σωστή απολέπιση πριν από την εφαρμογή των προϊόντων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Oquendo (@makeupvincent) στις 2 Δεκ, 2019 στις 5:15 μμ PST

Κονσίλερ αντί για φον ντε τεν: Οι βαριές φόρμουλες όσον αφορά στη βάση aka φον ντε τεν δεν ταιριάζουν στις υψηλές θερμοκρασίες. Η make up artist Molly R. Stern επιμένει πως το κονσίλερ αρκεί για να καλύψετε τις κηλίδες. Μπορείτε λοιπόν να το απλώσετε σε μορφή κρέμας κάτω από τα μάτια αλλά και στα σημεία του προσώπου όπου το έχουν ανάγκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly R. Stern (@mollyrstern) στις 12 Ιαν, 2020 στις 8:23 μμ PST

Δοκιμάστε ενυδατική κρέμα με χρώμα: Επιλέξτε μια απαλή φόρμουλα που χαρίζει μέτρια κάλυψη και απίθανη λάμψη.

Χρησιμοποιείστε multitasking προϊόντα: Στο νεσεσέρ σας πρέπει να υπάρχει ένα προϊόν που μπορείτε να απλώσετε σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Το μονοχρωματικό look άλλωστε παραμένει μεγάλη τάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KELSEY DEENIHAN (@kdeenihan) στις 20 Απρ, 2020 στις 11:14 πμ PDT

Αδιάβροχες φόρμουλες: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία μάσκαρα ή eyeliner που έχουν “τρέξει”. Φροντίστε λοιπόν τα προϊόντα μακιγιάζ ματιών να είναι αδιάβροχα έτσι ώστε ακόμη κι αν αποφασίσετε να βουτήξετε στην πισίνα να βγείτε άψογες.

Διαβάστε ακόμη:

Bronzer: Δείτε πως θα απλώσετε σωστά το απόλυτα καλοκαιρινό προϊόν μακιγιάζ (video)

Θέλετε λαμπερή επιδερμίδα; Αυτά τα 8 beauty προϊόντα θα σας τη χαρίσουν στο λεπτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα