Οι αδερφές Kardashian λανσάρουν τα νέα τους αρώματα και οι fans δεν ξέρουν ποιο να διαλέξουν

Η ισχύς εν τη ενώση. Τι σημαίνει αυτό πάλι; Πως οι διασημότερες αδερφές του κόσμου που σημαίνει οι Kardashian φυσικά ενώθηκαν προκειμένου να λανσάρουν μια σειρά αρωμάτων. Τρεις εσάνς που ονομάζονται The Diamond Collection, με μπουκάλια σε σχήμα διαμαντιού που κλείνουν τις αγαπημένες τους αρωματικές νότες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) στις 29 Οκτ, 2019 στις 9:00 πμ PDT

Το άρωμα της Khloe είναι το ροζ διαμάντι και πρόκειται για ένα μπουκέτο λουλουδιών όπως βιολέτα, γιασεμί και άνθη κρίνων. Της Kourtney είναι το κίτρινο και η σύνθεση του είναι oriental. Αποτελείται από berries, γιασεμί, μανόλια, ίριδα, βανίλια, πατσουλί και musk. Το τρίτο άρωμα ανήκει στην Kim και είναι φυσικά το λευκό, καθαρό και διάφανο διαμάντι. Κλείνει στη συσκευασία του ένα μπουκέτο λευκών λουλουδιών όπως ylang ylang, άνθη πορτοκαλιάς, εξωτικά άνθη sampaguita και musk.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) στις 29 Οκτ, 2019 στις 11:59 πμ PDT

Οι εσάνς θα είναι διαθέσιμες από τις 8 Νοεμβρίου και όπως καταλαβαίνετε θα δημιουργηθεί για άλλη μια φορά ένας μικρός πανικός.

Kim, Khloe και Kourtney δηλώνουν ενθουσιασμένες αφού το σχεδίαζαν καιρό και επιτέλους είναι πλέον γεγονός. Οι τρεις αδερφές έχουν τις δικές τους, προσωπικές ευωδιές και θα τις μοιραστούν με τις εκατομμύρια θαυμάστριες.

Αν είστε fans γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε.

Κεντρική photo: Bravo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα top coats για εσάς που κάνετε το μανικιούρ μόνες στο σπίτι

Αν σας αρέσουν τα περίτεχνα χτενίσματα πρέπει να δείτε το τελευταίο της Scarlett Johansson

Keywords
Τυχαία Θέματα