Ο τρόπος να διατηρήσεις το μαύρισμά σου μετά τις διακοπές, είναι απλός!

Όσο κρατάει ακόμα το καλοκαίρι, ο ήλιος είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις το υπέροχο, χρυσαφένιο σου μαύρισμα – πάντα, βέβαια, με την σωστή αντηλιακή προστασία (ακόμα και αν έχεις ήδη αποκτήσει μπρονζέ χρώμα, μην το ξεχνάς!) γιατί η υγεία της επιδερμίδας είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα κάθε beauty addict!

Επειδή, όμως, η επιστροφή στην καθημερινότητα αργά ή γρήγορα θα συμβεί και οι αποδράσεις στην παραλία θα στριμώχνονται τα Σαββατοκύριακα,

επειδή ο φυσιολογικός ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων θα οδηγήσει σταδιακά στο ξεθώριασμα του μαυρίσματος και, κυρίως, επειδή καμιά μας δεν είναι ποτέ έτοιμη να αποχωριστεί το μπρονζέ χρώμα των διακοπών, η κοσμετολογία έχει έτοιμη την απάντηση: λέγονται tan extenders και δεν είναι παρά σούπερ ενυδατικές συνθέσεις, συνήθως στην κατηγορία των after sun, ενισχυμένες με θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που εμποδίζουν το ξεφλούδισμα αλλά και με ειδικούς παράγοντες που παρατείνουν το χρυσαφένιο μαύρισμα των διακοπών.

Το μόνο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις, είναι να βάλεις στην καθημερινή φροντίδα σου ένα tan extender στη θέση της απλής ενυδατικής σου και θα νιώθεις το καλοκαίρι επάνω σου ακόμα και όταν το ημερολόγιο δείχνει φθινόπωρο.

Σου προτείνουμε:

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil 

Μεταξένιο, ξηρό λάδι σώματος βασισμένο σε έλαιο Buriti φυσικής προέλευσης για βαθιά θρέψη και το σύμπλεγμα Tan Activator της Lancaster, που ενισχύει την παραγωγή μελανίνης και παρατείνει μέχρι και 1 μήνα το χρυσαφένιο μαύρισμά σου.

Caudalie Tan Prolonging After-Sun Lotion

Θρεπτικό έλαιο καρύδας, καταπραϋντικό βιολογικό νερό σταφυλιών και ενυδατική aloe vera πρωταγωνιστούν σε αυτό το βελούδινο γαλάκτωμα για το πρόσωπο και το σώμα, που μαζί με την πολύτιμη φροντίδα που προσφέρει στην επιδερμίδα, αναδεικνύει και παρατείνει το λαμπερό μαύρισμά της. Η ανάλαφρη υφή του απορροφάται αμέσως, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας, ενώ η ηλιόλουστη ευωδιά του με νότες από νερό καρύδας και monoi ανεβάζει τη διάθεση και μένει για ώρες.

Sisley After-Sun Care Tan Extender

Με υπέροχη, fluid υφή που απορροφάται αμέσως, αυτό το after sun συνδυάζει βούτυρο Καριτέ, εκχύλισμα φύλλου στέβιας, φυτική γλυκερίνη και έλαιο andiroba με χαμηλής περιεκτικότητας ενεργά συστατικά self tanning, που βελτιώνουν φυσικά το μαύρισμα και του χαρίζουν έξτρα διάρκεια ενώ περιποιούνται εντατικά την επιδερμίδα.

Garnier Ambre Solaire After Sun Hydrating Tan Maintainer

Βελούδινο γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με γλυκερίνη και βιταμίνη Ε για ενυδάτωση και θρέψη καθώς και με ειδικούς παράγοντες που διατηρούν και επιμηκύνουν το μαύρισμα και τη λαμπερή επιδερμίδα των διακοπών.

Dior Bronze After-Sun Care Ultra Fresh Monoi Balm 

Η απολαυστική υφή balm αγκαλιάζει τρυφερά το σώμα και το τυλίγει με την ντελικάτη, εξωτική ευωδιά των λουλουδιών της Πολυνησίας – την ίδια στιγμή, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, χάρη στα εκχυλίσματα monoi που περιέχει, αναζωογονεί την επιδερμίδα, αναδεικνύει και παρατείνει μέχρι και 1 μήνα το μπρονζέ χρώμα της.

Institut Esthederm Tan Enhancing Lotion

Με υπέροχη ευωδιά από το εκχύλισμα γλυκόριζας που περιέχει, αυτό το ελαφρύ γαλάκτωμα σώματος απορροφάται άμεσα, επανορθώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στο Cellular Water της Institut Esthederm ενώ συγχρόνως ενισχύει και παρατείνει το μπρονζέ χρώμα της.

Cover photo: Instagram/savapile

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Hailey Bieber δείχνει step by step πώς φτιάχνει τα τέλεια waves της! (VIDEO)

Κόκκινο κραγιόν: το αγαπημένο μας French girl, Violette, δείχνει βήμα βήμα πώς θα το φορέσεις σωστά!

Το Fenty Parfum έγινε sold-out σε μία μέρα & η Rihanna το γιόρτασε όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Keywords
Τυχαία Θέματα