Ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο (φωτό)

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη ο Σάββας Πούμπουρας πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει μια μελέτη ύπνου. Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει σοβαρό πρόβλημα με την αναπνοή του και έτσι του έγινε εισαγωγή ώστε να χειρουργηθεί και να φτιάξει το διάφραγμά του.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από το κρεβάτι του πόνου και καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους σχετικά με το πρόβλημά του.

Σήμερα το πρωί ο ίδιος πήρε εξιτήριο και ανέβασε το πρώτο του isnta story μετά το χειρουργείο.

Δες το story που δημοσίευσε μαζί

με τον σκύλο του.

Πριν μερικούς μήνες ο ίδιος είχε μιλήσει για τη σχέση του με τα social media και συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει:

«Έχω πολύ καλή σχέση με τα social media. Είναι ένας τρόπος να δείχνω τη δουλειά μου, τις παραγωγές που κάνω, παράλληλα είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι 2018, αναμφίβολα πρέπει να είσαι μέσα στα πράγματα, αλλά να μην είσαι απορροφημένος από αυτά, γιατί μπορεί αυτό να σου τρώει το 50-60% της ημέρας σου. Ποστάρω τις προσωπικές μου στιγμές τόσο όσο. Προτιμώ να κάνω τους followers να χαμογελούν μέσα στη μέρα τους με κάτι ευχάριστο που μου συμβαίνει. Υπάρχει μια λογική του who the fuck cares πού τρως, με ποιον είσαι, ποια συναυλία παρακολουθείς. Εν μέρει συμφωνώ, γι’ αυτό προσπαθώ τα posts μου να έχουν μια χιουμοριστική νότα, για να κάνω τον άλλον να σκάσει ένα χαμόγελο ή να του δείξω ένα ενδιαφέρον μέρος, ώστε να μπορέσει να το επισκεφθεί».

Όσον αφορά τη σχέση του με τη σύζυγό του ο παρουσιαστής είχε πει:

«Με τη γυναίκα μου δε ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον, δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να ψάξουμε. Δεν κοιτάμε τα σχόλια στις φωτογραφίες που ανεβάζουμε. Είναι περιττό, σου ρουφάει την ενέργεια. Δε φταίνε τα social για τα ζευγάρια που χωρίζουν. Εφόσον δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και δεν ξέρεις τον σύντροφό σου, κατηγορείς ένα μέσο ότι σου χαλάει τον γάμο από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δε μπορείς να τον στηρίξεις;»

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκαλύπτει: «Στην τηλεόραση είμαι ο εαυτός μου, είμαι άμεσος, ανθρώπινος, είμαι εγώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα