Ο Robert Pattinson με νέο του hair look που τον κάνει να μοιάζει με Παριζιάνο influencer!

Ο Robert Pattinson είναι νέο, ταλαντούχος και γοητευτικός παρά την ηλικία του. Ειδικά τον τελευταίο καιρό κάθε του εμφάνιση είναι και μια έκπληξη. Προφανώς ωριμάζει και γίνεται ακόμη πιο ωραίος. Οι ρόλοι που επιλέγει κάνει τις θαυμάστριες του λιώνουν κάτι που θα συμβεί ιδίως τώρα που άλλαξε hair look για τις ανάγκες της νέας ταινίας The King, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Για χάρη του νέου του ρόλου απέκτησε ένα ξανθό lob που τον κάνει να μοιάζει με Παριζιάνο influencer. Όχι, δεν αστειευόμαστε καθόλου. Τον κολακεύει πολύ το νέο του look. Πρόκειται για περούκα φυσικά που φτάνει μέχρι τους ώμους με απαλούς κυματισμούς. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως η hairstylist της ταινίας χρειάζεται περίπου 15 λεπτά με το σίδερο για μπούκλες ώστε να δημιουργήσει το χτένισμα του Pattinson. Αλλά και το χρώμα με τα χρυσά highlights που έχει είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Το hair look του Pattinson όμως δεν είναι το μόνο που μας έκανε εντύπωση στην συγκεκριμένη ταινία μιας και οι υπόλοιποι χαρακτήρες έχουν ιδιαίτερα κουρέματα και χτενίσματα. Το σίγουρο είναι πως οι hairstylists που τους έχουν αναλάβει έχουν καθημερινά πολύ δουλειά να κάνουν αφού ακόμη και οι περούκες χρειάζονται μεγάλη περιποίηση.

Για την ιστορία έχουμε να σας πούμε πως η ταινία είναι μια παραγωγή του Netflix και είναι βασισμένη σε βιβλίο του Shakespear.

Διαβάστε ακόμη:

Τα οικονομικά προϊόντα που χρησιμοποίησαν οι celebrity beauty experts στα MTV Awards

O Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στην Camila Cabello το πιο cool χτένισμα του φετινού Καλοκαιριού

Keywords