Ο πρώην μου συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα ενώ είναι με άλλη! Τι να κάνω;

Κορίτσια μέσα από αυτή τη στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Πριν από 2 χρόνια, αποφάσισα να τελειώσω τη σχέση μου με τον Κυριάκο γιατί στα 29 μας, τότε, θεωρούσα πως είναι

ανώριμος για να σοβαρέψουμε την σχέση μας. Ήταν μία καθαρά δική μου απόφαση, την οποία άργησε να δεχτεί. Για έξι μήνες περίπου μετά τον χωρισμό, συνέχιζε να μου στέλνει μηνύματα στο κινητό να τα βρούμε. Δεν απάντησα σε κανένα από εκείνα τα μηνύματα. Μετά εξαφανίστηκε, και εμφανίστηκε λίγο πριν τις γιορτές κάνοντας μου ασταμάτητα like στο facebook. Tα Χριστούγεννα, μου έστειλε και inbox για καλές γιορτές, γράφοντας στο τέλος “σου ευχόμαστε καλή χρονιά Κυριάκος-Ελπίδα”. Ελπίδα λένε την νέα του κοπέλα, η οποία μου κάνει συνεχώς αίτημα φιλίας και φυσικά το διαγράφω. Στην αρχή, το θεώρησα γελοίο όλο αυτό που συμβαίνει. Φυσικά και ανώριμο, αλλά η ανωριμότητά του ήταν δεδομένη.. Πλέον όμως , μετά το τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε και θα σας το γράψω, νομίζω πως έχει ξεπεράσει τα όρια του ενοχλητικού και δεν ξέρω τι να κάνω για να το σταματήσει. Μου έστειλε λοιπόν μόλις χθες: “Θα ήθελα να βγούμε για έναν καφέ να σε γνωρίσει κι η κοπέλα μου που την αποφεύγεις. Θα περιμένουμε μήνυμά σου Κυριάκος-Ελπίδα”. Το θεωρώ αρρωστημένο αυτό που κάνει και αλήθεια σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Σίσσυ.

Σίσσυ μου, δυστυχώς δεν έχω νομικές σπουδές για να γνωρίζω αν ένα μήνυμα για καφέ μπορεί να αποτελεί αφετηρία για μία δικαστική οδό. Εικάζω πως όχι, οπότε πριν φτάσεις στα άκρα, καλό θα ήταν να σκεφτείς ψύχραιμα και λογικά. Προφανώς ο Κυριακός δεν σε έχει αφήσει πίσω στη ζωή του. Κάτι που γίνεται αντιληπτό και από την νέα του σύντροφο, η οποία φαντάζομαι πως προσπαθεί να καταλάβει αν υφίσταται το οτιδήποτε μεταξύ σας για αυτό και επιδιώκει την διαδικτυακή σου φιλία. Το ότι υπογράφει στα μηνύματα ως “Κυριάκος-Ελπίδα” είναι ξεκάθαρο πως το κάνει γιατί τα μηνύματα του περνούν …από έλεγχο. Σε αντίθεση με εσένα που το βρίσκεις “αρρωστημένο”, εγώ εντοπίζω και μία τρυφερότητα σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει ανάγκη τη φυσική σου παρουσία στη ζωή του με οποιονδήποτε τρόπο. Εφόσον όμως ενοχλείσαι θεωρώ φρόνιμο να του στείλεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα της ενόχλησής σου και των προθέσεών σου, γιατί η σιωπή σου μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Μη ξεχνάς επίσης πως το facebook έχει προνοήσει για “Κυριάκους” και “Ελπίδες” και σου δίνει τη δυνατότητα του μπλοκαρίσματος όποιου προφίλ βρίσκεις ενοχλητικό!

Με εκτίμηση, Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα