Ο πατέρας μου αντιδρά στη σχέση μου με τον Αλβανό φίλο μου -Τι να κάνω;

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Η ζωή μου ήταν πολύ βαρετή εδώ στο χωριό, μέχρι που πέρυσι γνώρισα τον φίλο μου. Αν και ζει εδώ,

πάνω από 10 χρόνια, δεν τον είχα προσέξει. Γνωριστήκαμε πέρυσι τέτοια εποχή σε ένα αποκριάτικο πάρτι που έγινε σε ένα κλαμπ λίγο πιο έξω από εκεί που μένω, και ανοίγει Χριστούγεννα, Απόκριες και καλοκαίρια. Το θεώρησα πάρα πολύ καρμικό το ότι ενώ είμαστε στο ίδιο μέρος, γνωριστήκαμε στο κλαμπ που ανοίγει μια φορά το χρόνο! Είναι 25, δυο χρόνια μεγαλύτερος μου δηλαδή και στα 15 του ήρθε στο χωριό μας από την Αλβανία. Και αυτό είναι το πρόβλημα, γιατί όταν έμαθε ο μπαμπάς μου ότι είμαστε μαζί, νευρίασε, άρχισε να φωνάζει ότι θα με χάσει, ότι είμαι πάρα πολύ μικρή για γάμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμαστε να παντρευτούμε αλλά ήθελα να έρθει να γνωρίσει τους γονείς μου, για να μπορούμε να κυκλοφορούμε εδώ πιο άνετα, κι όχι να κρυβόμαστε! Δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω τον μπαμπά μου. Πάντως με την καμία, δε θέλω να χωρίσω. Δήμητρα.

Δήμητρα μου, όταν διάβασα το μήνυμα που μας έστειλες στο facebook, έτυχε να δω και τη φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου μαζί με το αγόρι σου. Είστε πραγματικά ένα πολύ όμορφο ζευγάρι και δείχνετε πολύ αγαπημένοι. Η ευτυχία αποτυπώνεται πάντα στα μάτια των ανθρώπων. Αυτό είμαι σίγουρη πως θα το γνωρίζει και ο πατέρας σου, που ξέρει ότι είσαι ευτυχισμένη αλλά ίσως γνωρίζει επίσης πως η κόρη του δεν είναι ακόμα έτοιμη να κάνει ένα πιο σοβαρό βήμα στη ζωή της. Ίσως να νιώθει ότι θέλει να αποκτήσεις κι άλλα εφόδια στις σπουδές σου ή να πρέπει να σταθείς οικονομικά στα πόδια σου, ούσα ανεξάρτητη χωρίς τα δεκανίκια των γονιών ή ενός συντρόφου. Διαισθάνομαι από αυτά που γράφεις πως αυτή είναι η ένσταση του πατέρα σου , φοβάται “μη σε χάσει” όπως περιγράφεις. Άρα την ίδια ένσταση θα είχε αν σύντροφός σου ήταν Γάλλος, Αμερικανός, ή ακόμα και Αθηναίος, ένας άντρας δηλαδή που θα σε “τραβούσε” στα δικά του μέρη. Αν το mail σου είχε ρατσιστικό περιεχόμενο, επ΄ουδενί δεν θα το δημοσιεύαμε οφείλω να σου πω. Ο θυμός του πατέρα σου δεν έχει να κάνει με την καταγωγή του συντρόφου σου αλλά με την ηλικία σου. Είσαι μόλις 23 και για τον πατέρα σου είσαι ακόμα ένα μικρό παιδί. Εξήγησέ του πως ο λόγος της γνωριμίας του με τον φίλο σου, δεν είναι ο γάμος αλλά γιατί ήθελες να ξέρουν οι γονείς σου τον φίλο σου. Αν μη τι άλλο, θα εκτιμήσουν οι γονείς σου την ειλικρίνεια σου…

Με εκτίμηση Δανάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα