Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τρεις αδελφές» του Άντον Τσέχωφ στο θέατρο Βεάκη και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Μπορεί οι δυο τους να είναι full in love, όμως ο ίδιος επιλέγει να κρατάει

χαμηλούς τόνους. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία είναι μαζί περίπου ένα χρόνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου και της Reallife, όσοι τους γνωρίζουν αναφέρουν πως έχουν «δέσει» καλά μεταξύ τους!

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη του στη Bovary: «Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είμαι στον δρόμο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά του, αλλά ναι, όσο περνάει ο καιρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και μόνο με τη σκέψη κάτι μέσα μου ετοιμάζεται. Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός», ενώ συμπλήρωσε πως «μένουμε μαζί με την σύντροφό μου».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ορφέας Αυγουστίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Μαγειρεύω πολύ –δέκα φορές εγώ, τρεις εκείνη. Αυτές είναι αξίες που αλλιώς τις αξιολογείς μικρότερος κι αλλιώς μεγαλώνοντας. Νομίζω ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, θα έλεγα, ότι έχει ανοίξει μέσα μου χώρος για άλλα πράγματα, πιο ζεστά, που έχουν να κάνουν με την συντροφικότητα, την ερωτική αλλά και των φίλων, την σχέση με τους γονείς και την οικογένεια. Μια αποδοχή πραγμάτων και ανθρώπων, κάτι που μαλακώνει και σου επιστρέφεται. Κι αυτό αναζητώ και στην δουλειά μου».

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

Meghan Markle: Η επιστροφή της στο Λονδίνο μετά το Megxit – Tην γιουχάρανε και εκείνη χαμογελούσε

Έλλη Κοκκίνου: Το δημόσιο μήνυμα για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά

Βάνα Μπάρμπα: «Είμαι 17 χρόνια μόνη. Δεν ξανά ερωτεύτηκα κανέναν»

Keywords
Τυχαία Θέματα