Ο οίκος Ralph Lauren θα δημιουργήσει κολεξιόν αφιερωμένη στον χαρακτήρα της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια

Έχουν περάσει 25 χρόνια από τη στιγμή που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο των Friends και η συγκεκριμένη τηλεοτπική σειρά γνώρισε από τότε μέχρι σήμερα τεράστια επιτυχία.

Φέτος τα Φιλαράκια γιορτάζουν τα 25 τους χρόνια και ο οίκος Ralph Lauren συνεργάζεται με τα καταστήματα Bloomingdales με σκοπό να δημιουργήσουν μια σειρά ρούχων αφιερωμένη στον τηλεοτπικό χαρακτήρα της Jennifer Aniston,

στη Rachel Green.

Αν θυμάστε καλά η Rachel είχε δουλέψει στα Bloomingdales αλλά και στον οίκο Ralph Lauren κατά τη διάρκεια της σειράς και αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίστηκε να γίνει η συγκεκριμένη συνεργασία.

Ο οίκος Ralph Lauren θα δημιουργήσει λοιπόν τη σειρά ρούχων Wear To Work, η οποία σειρά θα είναι βασισμένη στο στιλ του χαρακτήρα της Rachel Green, θα περιλαμβάνει πολλά κομμάτια των 90’s και 00’s αλλά με την μοντέρνα αισθητική του 2019.

Η κολεξιόν θα προέρχονται τόσο από το Polo Ralph Lauren όσο και από το Lauren Ralph Lauren και αυτό σημαίνει πως θα είναι σε αρκετά καλές τιμές. Τα ρούχα θα είναι κυρίως κομμάτια που αφορούν το office look μας και θα περιλαμβάνουν και κοστούμια, φορέματα, πουκάμισα και κομψά σύνολα.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η Rachel Green ήταν πάντα ιδιαίτερα κομψά ντυμένη και η σχέση της με τη μόδα ήταν πολύ καλή στα 10 χρόνια προβολής της σειράς.

Η ίδια λάτρευε τα animal prints και αυτό είναι ένα στοιχείο που έλαβαν σοβαρά υπόψην στον οίκο Ralph Lauren κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της κολεξιόν.

Διαβάστε ακόμα: 5 hacks για τέλειο styling της ζώνης σου! (VIDEO)- Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να εκμεταλλευτείς ακόμα καλύτερα τις ζώνες σου

H Lily James υιοθετεί το look που θα θέλεις να φοράς καθημερινά στο γραφείο- Μπορείς να το δεις εδώ και θα σε εντυπωσιάσει!

H Emily Ratajkowski φοράει τις top τάσεις της σεζόν στις τελευταίες 5 εμφανίσεις της- Ποιες από αυτές θα υιοθετήσεις κι εσύ;

Keywords
Τυχαία Θέματα