Ο Μέμος Μπεγνής εξομολογείται: «Δεν μου αρέσει να έχω παιδιά, δεν είμαστε όλοι για οικογένεια»

O Μέμος Μπεγνής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει ζήσει, καθώς και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Memos Begnis (@memosbegnis)

Για τα πιο ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει βιώσει, o ηθοποιός ανέφερε: «Υπήρξαν περιστατικά και ωραία και άσχημα. Από το να μπει μια θαυμάστρια στο καμαρίνι να μου πει “μπορώ να σε φιλήσω” να της πω “ναι” και να με πιάσει και να με φιλήσει στο στόμα, μέχρι ένα κοριτσάκι που σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που ήμουν και μου έλεγε ότι αν δεν βγω μαζί της θα πέσει από την ταράτσα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Memos Begnis (@memosbegnis)

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν έχει υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, είπε: «Στα 25 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο έχω αντιμετωπίσει ελάχιστες κακές συμπεριφορές. Υπήρχαν καβγάδες, υπήρχαν διαφωνίες, από δύο έφυγα πριν καν ανέβουν. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και μίλαγα πάρα πολύ άσχημα».

Σε άλλο σημείο και με αφορμή την θεατρική παράσταση «Μπεντ» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός μίλησε για τα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμα γύρω από τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα, o ίδιος ξέσπασε με αφορμή την πρόσφατη αυτοκτονία του gay ζευγαριού στην Αρμενία.

«Πρόσφατα έπεσε ένα ζευγάρι ανδρών από μια γέφυρα στην Αρμενία και μεταξύ των σχολίων είδα και ένα από μια κυρία η οποία έγραφε “ρε πάτε καλά; με τους ανώμαλους θα ασχολούμαστε;”. Δεν γίνεται αυτό, αποκλείεται να υπάρχει τέτοιος άνθρωπος ανάμεσά μας, να είναι στην κοινωνία μέσα, να έχει οικογένεια και να μεγαλώνει παιδιά, απαγορεύεται», είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος, ο ίδιος απάντησε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά του παιδιά: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω δικά μου παιδιά γιατί πιστεύω ότι δεν το έχω. Επειδή ίσως είμαι και εγώ παιδί ακόμα, δεν μου αρέσει να έχω παιδιά και δεν μου αρέσει καθόλου το σπορ μπαμπάς, δεν είμαστε όλοι για οικογένεια».

Διαβάστε επίσης:

Η Φαίη ανακοίνωσε ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα παρουσιάζει το backstage του «The Voice»

Κατερίνα Καινούργιου: Τηλεφώνησε ξανά στον Νικηφόρο -«Μη δεις την εκπομπή, σε έχουμε καταθάψει»

Μαρία Σολωμού: «Ήμουν με 3 – 4 άνδρες την ίδια περίοδο»

Keywords
Τυχαία Θέματα