Ο «μάγος των Χριστουγέννων» που κρύβεται πίσω από το “Little Kook”

Είναι το πιο πολυφωτογραφημένο και το πιο λαμπερό spot της πόλης, ειδικά τις γιορτές που τα χιλιάδες στολίδια και λαμπάκια σε αυτό το μικρό στενάκι στου Ψυρρή φωτίζουν ακόμα και… τις καρδιές μας!

Το “Little Kook” είναι η πιο όμορφη παραμυθοχώρα, εκεί που ζωντανεύουν οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων και το σπίτι όπου ζει ο Άγιος Βασίλης τα Χριστούγεννα με τα ξωτικά, τους στρατιώτες, τα ελαφάκια και τις νεράϊδες.

Δεν είναι τυχαίο που έχει απασχολήσει τον διεθνή

τύπο με εκτενή ρεπορτάζ. Τravel bloggers από όλο τον κόσμο έχουν κάνει αφιερώματα στην ευφάνταστη διακόσμησή του, ενώ στους ταξιδιωτικούς οδηγούς είναι πάντα στα must visit places της Αθήνας!

Στο hashtag #littlekook στο Instagram θα βρεις τις περισσότερες selfies από κάθε άλλο μαγαζί, αφού άνθρωποι από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν για να δουν από κοντά αυτό το φαντασμαγορικό στολισμένο «αρχοντικό» με την πιο ιδιαίτερη ενέργεια. Μάλιστα διάσημος φωτογράφος από τοv λογαριασμό National Geografic Travel στο Instagram με 41.000 ακολούθους, ανέβασε φωτογραφία από το στολισμένο “Little Kook” με θέμα το διάσημο μιούζικαλ Mary Poppins.

Ποιος κρύβεται όμως πίσω από όλη αυτή τη μαγεία;

Ο Κωνσταντής Τζώρτζης είναι ο «μάγος των Χριστουγέννων», ο δημιουργός όλων αυτών των concepts που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Ο τελειομανής καλλιτέχνης με τις απίστευτα πρωτοποριακές ιδέες που «κυριεύουν» μόνιμα το μυαλό του, που δουλεύει ασταμάτητα για να πετύχει τον στόχο που βάζει κάθε χρόνο! Και ο στόχος είναι κάθε φορά όλο και πιο υψηλός, αφού δυο φορές τον χρόνο το «παραμύθι» στο “Little Kook” αλλά και στο άλλο του δημιούργημα το «King’s Theater Wine Bar» , αλλάζει. Πολλοί τον αποκαλούν και «γιο του Άγιου Βασίλη», αφού η αγάπη του για τα Χριστούγεννα αλλά και τη διακόσμηση ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία.

Κάθε θεματική που οραματίζεται και υλοποιεί με απόλυτη αφοσίωση είναι ένα μικρό στοίχημα για αυτόν. Ένα στοίχημα, ένα όνειρο που είχε από τότε που θυμάται τον εαυτό του! Όταν όλο του το χαρτζιλίκι πήγαινε στην αγορά χριστουγεννιάτικων στολιδιών, όταν περίμενε υπομονετικά να έρθουν οι γιορτές για να διακοσμήσει το σπίτι όπου έμενε με την οικογένειά του.

Μάλιστα το σπίτι του, στα Μάλια Ηρακλείου της Κρήτης, έγινε πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες που πήγαν να δουν από κοντά «Το σπίτι του Άγιου Βασίλη» που δεν ήταν άλλο από το δικό του! Ένα από τα πρώτα project που ανέλαβε και έβγαλε εις πέρας χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων της Ερτ1:

Η πρώτη του επαγγελματική δραστηριότητα ξεκίνησε το 2000 όταν σε ηλικία 20 ετών άνοιξε τη δίκη του επιχείρηση στο μέρος καταγωγής του, την Κρήτη. Ένα μικρό θεματικό μαγαζάκι με κρέπες και παγωτά και πανέμορφη αισθητική.

Το παραμυθογλυκοπωλείο «Little Kook» λειτουργεί από το 2014 με συνιδιοκτήτη τον Γιάννη Θάνο και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Τα γλυκά και όλα τα ροφήματα είναι εξαιρετικά και μόνο που τα σκεφτόμαστε ανυπομονούμε να τα ξαναγευτούμε!

Τα χαμόγελα και η χαρά του κόσμου που επισκέπτεται το μαγαζί αυτό είναι η ανταμοιβή του Κωνσταντή και η απόδειξη ότι όταν κυνηγάς με πάθος τα όνειρά σου τελικά βγαίνουν αληθινά.

Έτσι δεν λένε και τα παραμύθια;

Τη Δευτέρα 30.11 συντονιστείτε όλοι στο «Το Πρωϊνο» με τη Φαίη Σκορδά στις 10:00πμ, για να ταξιδέψουμε μαζί στην μαγεία των εορτών, καθώς η ομάδα του “Little Kook” ανέλαβε και φέτος τον στολισμό του πλατό μας.

Διαβάστε περισσότερα:

H Ελευθερία Ελευθερίου στην εκπομπή “Χιούστον το Λύσαμε”: «Έχω γλυκόπικρη ανάμνηση από την Eurovision. Μια φορά έμεινα μόνο με 20€ στην τσέπη…»

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Τον πρώτο καιρό έβλεπα τι γίνεται και ανησυχούσα για τον γιο μου»

Γιάννης Μπέζος: «Είμαι σνομπ, το ομολογώ! Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους…»

Keywords
Τυχαία Θέματα