Ο Λευτέρης Λαζάρου αποκαλύπτει ΟΛΑ τα μυστικά για να αλλάξεις εντελώς τις διατροφικές σου συνήθειες από αύριο!

Υπήρχε κάτι που μας έλειπε από την ελληνική τηλεόραση, μια παρέα που θα μας συμβουλεύει τι να τρώμε, πώς να μαγειρεύουμε αλλά και κάτι ακόμα πιο σημαντικό…από πού να ψωνίζουμε όλες τις πρώτες ύλες που θα χρειαστούμε για να δημιουργήσουμε θεσπέσια και υγιεινά πιάτα.

Η παρέα αυτή δημιουργήθηκε και θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο μέσω του ΑΝΤ1. Συντονιστείτε στις 13.45 για να μάθετε τα μυστικά της μαγειρικής με τη χρήση ποριόντων από Έλληνες παραγωγούς που παράγονται για την Lidl.

Ο

γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου θα μας κάνει μοναδικές προτάσεις μαγειρικής και μαζί του θα μπορείτε να οργανώσετε υγιεινά γεύματα για όλη την εβδομάδα. Ο πολυβραβευμένος σεφ έχει μια πολύχρονη συνεργασία με την Lidl και η συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ είναι για αυτόν κορυφαία στην Ελλάδα καθώς ο γνωστός σεφ εμπιστεύεται τις προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες της εταιρείας με Έλληνες παραγωγούς, την καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, τους συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας αλλά και την τήρηση υψηλών προδιαγραφών κατά τη μεταφορά, τη συντήρηση και τη συσκευασία των προϊόντων.

Μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή θα μπορέσετε να μάθετε όλες τις βασικές προδιαγραφές ποιότητας που πρέπει να έχουν οι τροφές και τα διατροφικά οφέλη τους στην υγεία μας. Επιπλέον θα δείτε χρήσιμες συμβουλές για την παρασκευή συνταγών και τρόπους για την αξιοποίηση ακόμα και των υλικών που ενδεχομένως να έχουν περισσέψει στην κουζίνα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο και εξοικονόμηση χρημάτων.

Τι θα δούμε στην εκπομπή;
#1. Μαγειρικές συναντήσεις του Λευτέρη Λαζάρου με σπουδαστές μαγειρικής τέχνης αλλά και απλούς τηλεθεατές
#2. Ο σεφ επισκέπτεται Έλληνες παραγωγούς και μοιράζεται μαζί μας εικόνες, ειδική γνώση και εμπειρίες από την παραγωγή πολλών τοπικών προϊόντων.
#3. Ο σεφ μας μαθαίνει πώς να επιλέγουμε, να μαγειρεύουμε και να αξιοποιούμε ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η ελληνική παραγωγή.
#4. Σε συνεργασία με τον διατροφολόγο Δημήτρη Πέππα, υπ. Διδάκτορα του Παν. Αθηνών, ο Λευτέρης Λαζάρου δίνει χρήσιμες διατροφικές συμβουλές.

Λίγα λόγια για την Lidl
H Lidl είναι μια εταιρία που προσφέρει κάθε μέρα ό,τι πιο φρέσκο και ποιοτικό στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Συνεργάζεται με 1.800 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, προσφέρει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, θρεπτικά γαλακτοκομικά, επιλεγμένα κρεατικά και ψάρια και μεγάλη ποικιλία φρεσκοψημένων αρτοσκευασμάτων.

Η εταιρία ακολουθεί ένα αυστηρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας στην επιλογή, μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων, επιλέγει προμηθευτές με αυστηρά κριτήρια και φροντίζει να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία παραγωγής κάθε προϊόντος.

Έτσι μπορεί να εξασφαλίζει για όλους εμάς ποιοτικά προϊόντα κάθε μέρα. Για να μπορεί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ.

Επισκεφθείτε την Lidl και στο:

www.lidl-hellas.gr // www.lidl-axizei.gr // www.facebook.com/lidlgr/ // www.twitter.com/Lidl_Hellas_ www.instagram.com/lidl_hellas // www.linkedin.com/company/lidl-hellas // https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Keywords
Τυχαία Θέματα