Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για την πρώην σύζυγό του: “Ήταν έγκυος και απέβαλε…”

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη. 

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, μίλησε για τον γάμο που έκανε στο παρελθόν και την εγκυμοσύνη της πρώην συζύγου του. Όπως είπε, λόγω κάποιων προβλημάτων η πρώην σύζυγός του απέβαλε όταν ήταν πέντε μηνών έγκυος.

“Ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Οι σχέσεις μου γενικά ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων.

Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά. Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα εγώ μπήκα κατευθείαν σε ένα φάσμα τρέλας. Αυτή η καημένη νόμιζε πως θα ζήσουμε πολύ πιο ωραία εδώ στην Ελλάδα. Και έτσι άρχισε η φασαρία.

Και κάποια μέρα μου είπε πως νομίζει πως πρέπει να μείνω μόνος μου. Μου είπε “φεύγω” και δεν είπα “μείνε”. Είπα “οκ”. Ήταν έγκυος και απέβαλε πέντε μηνών. Αυτή ήθελε να κάνει και 15 παιδιά σε μια στιγμή για να δεθούμε πιο πολύ. Τελικά ήταν έγκυος. Για να ρεγουλάρει την περίοδο έπρεπε να πάρει κάποια φάρμακα. Της είπε ο γιατρός ότι το παιδί αυτό δε θα έβγαινε άρτιο και υγιή. Έπρεπε να αποκολληθεί και να φύγει. Έτσι το έβγαλε. Ήταν αγοράκι. Του έλειπαν τα νύχια και τα μαλλιά. Τώρα θα είχα γιο που θα ήταν 45 χρονών. Και θα είχε και εγγόνια. Τώρα η πρώην γυναίκα μου μένει στην Ελβετία.”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγό της και η ερωτική εξομολόγηση 

Βίβιαν Δράκου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Θανάση Πατριαρχέα από την ημέρα που του ανακοίνωσε πως θα γίνουν γονείς!

Νατάσα Θεοδωρίδου και Παντελής Καναράκης στα πρώτα τους βήματα! Η σπάνια φωτογραφία τους 20 χρόνια πριν!

Keywords
Τυχαία Θέματα