Ο Κώστας Τσουρός έστειλε εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη, μετά την «κόντρα» τους

Πριν από λίγο καιρό, ο Κώστας Τσουρός και η Μαίρη Συνατσάκη ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή την τοποθέτηση του δημοσιογράφου στο «Mega Καλημέρα» σχετικά με την απόφαση εκείνης να ζητήσει τον λόγο από ένα άνδρα που βιντεοσκοπούσε γυναίκες στον δρόμο.

Όλα έδειχναν πως αυτή η κόντρα έχει λάβει τέλος, μέχρι τη στιγμή που η Ελεονώρα Μελέτη

αποκάλυψε στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ότι ο Κώστας Τσουρός έστειλε εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη μετά απ’ όσα εκείνη υποστήριξε στα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Απαντώντας σε ένα σχόλιο ενός διαδικτυακού φίλου της σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκαν στην εκπομπή το περιστατικό με τη Μαίρη Συνατσάκη, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε:

«H κα Συνατσακη με όλο το σεβασμό, «ξέχασε» να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως κ τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο «μήνυμα» της Μαίρης. Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσακη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Θεατρική βραδιά για το ζευγάρι!

 Ναταλία Δραγούμη: «Έκανα μια άσεμνη κίνηση και τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο»

 Η Δήμητρα Λιάνη έστειλε γράμμα στον Ανδρέα Παπανδρέου – «Ο ελληνικός λαός πίνει ακόμα νερό στο όνομά σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα