Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είναι εγκλωβισμένος στη Μύκονο μαζί με τη σύντροφό του!

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (14/4) ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του, Ελένη μίλησαν μέσω Skype στην εκπομπή Happy Day. 

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πριν την εξάπλωση του κορονοϊού ταξίδεψαν στη Μύκονο, όπου και εγκλωβίστηκαν, καθώς τους πρόλαβαν οι εξελίξεις! Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό: “Ήρθαμε πριν έναν μήνα για να πάρουμε την κόρη της Ελένης να πάμε Αθήνα αλλά μας πρόλαβαν οι εξελίξεις εδώ, οπότε μείναμε στο νησί. Από τις οκτώ το βράδυ έως τις οκτώ το πρωί έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας. Έχω και απαγόρευση στο σπίτι, δεν με αφήνει να κινούμαι σε συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού”!

Η σύντροφός του, Ελένη, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Έχει πάθει παράκρουση με την καραντίνα ο Γρηγόρης. Χρησιμοποιεί αντισηπτικό κάθε δέκα δευτερόλεπτα. Με τίποτα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την απομόνωση. Οι Μυκονιάτες ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να μπουν σε καλούπι αλλά ο δήμαρχος έχει λάβει περιοριστικά μέτρα και αναγκαστικά έχουμε βάλει πάνω από όλα την υγεία μας και περιμένουμε να βγούμε από όλο αυτό”.

Όσο για το αν θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, ο τραγουδιστής τόνισε πως θα αποφασίσουν τον επόμενο μήνα ανάλογα με τις εξελίξεις του ιού.

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα αρνητικά σχόλια στη φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ! 

MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι ξεκαθαρίζει αν υπάρχει κάτι πιο προσωπικό μεταξύ Γιώργου-Κατερίνας! 

Βούλα Πατουλίδου: «Έχασα έναν αγαπημένο φίλο εξαιτίας του αναθεματισμένου ιού» 

Keywords
Τυχαία Θέματα