Ο Γιώργος Αγγελόπουλος “καρφώνει” τον Μπεγνή και απαντάει για την αποχώρηση του από το Cabaret!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του περσινού Survivor, μίλησε για όλα χωρίς περιστροφές και αναμφίβολα είναι μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Ο δημοσιογράφος και ο Ντάνος πήγαν για μπόουλινγκ και παράλληλα είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Αρχικά, αναφέρθηκε στην σειρά που συμμετέχει στον Alpha και εκμυστηρεύτηκε εάν θα τον δούμε σε ερωτικές σκηνές: “Νομίζω πως δεν θα με δείτε σε ερωτικές σκηνές στο Τατουάζ, στο μέλλον

δεν ξέρω τι θα γίνει”.

Όπως αποκάλυψε, δεν βλέπει το φετινό Survivor: “Δεν βλέπω το Survivor γιατί δεν έχω χρόνο, οι ώρες είναι περιορισμένες και όταν έχω χρόνο βλέπω το Survivor“.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στα “καρφιά” που δέχτηκε από τον Μέμο Μπεγνή και την επίθεση για την συμμετοχή του στο Τατουάζ. Συγκεκριμένα, τόνισε πως άνθρωποι με τόση εμπειρία θα έπρεπε να βοηθούν άτομα στα ξεκινήματα της δικής τους πορείας: “Δεν έκανα καμία κίνηση για να βαφτιστώ ηθοποιός από τη μία μέρα στην άλλη. Καλό είναι κάποιος που είναι τόσο έμπειρος να βοηθήσει τους άλλους”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε και στο θέμα των ημερών. Όπως σας γράψαμε, τις προηγούμενες μέρες προκλήθηκε ντόρος μετά την αποχώρηση του από το Cabaret. Τι δηλώνει ο ίδιος; “Στην πρεμιέρα του Cabaret έπρεπε να φύγω. Δεν θέλω να πω για ποιο πρόσωπο πρόκειται, αλλά ειδοποιήθηκα περίπου στο ξεκίνημα της παράστασης και σε συνεννόηση που είχα μέσω μηνυμάτων, έφυγα αμέσως στο διάλειμμα. Θα είχα φύγει λίγο νωρίτερα, αλλά ήθελα να χαιρετήσω κάποιους ανθρώπους. Δεν πήγα και στήθηκα στις κάμερες με το που πήγα, όπως γράφτηκε. Δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο. (…) Η παράσταση συνεχίζεται και είμαι σίγουρος ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να την παρακολουθήσω ολόκληρη”, τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα