Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά στις αρνητικές κριτικές για το βιβλίο του

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2019, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος, έκανε ένα live story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μίλησε για το βιβλίο και “συνομίλησε” με τους followers του, οι οποίοι του έστελναν διάφορες ερωτήσεις.

Μίλησε, επίσης, για τη σειρά “Τατουάζ” που τελειώνει και για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί αναφορικά με το γεγονός ότι αποφάσισε

να γράψει βιβλίο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να το διαβάσω με τη μία, δηλαδή μονοκοπανιάς. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες θα είναι 160, σε κάθε αρχή του κεφαλαίου θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί.»

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο τηλεοπτικό σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου είπε: «Μια και επίσημα πια δεν συνεχίζεται το “Τατουάζ” μ’ έχει βάλει κι αυτό να σκέφτομαι διάφορα για το μέλλον. Το Τατουάζ θα τελειώσει τέλος Ιουνίου. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, κάποιες συζητήσεις, θα δούμε.»

Ενώ σε σχέση με τις κριτικές που δέχεται για την απόφαση που πήρε να εκδώσει βιβλίο απάντησε: «Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στο χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1.000 βιβλία. Έχω διαβάσει 8.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Ζευγάρι στην τηλεόραση, ζευγάρι και στη ζωή;

Keywords
Τυχαία Θέματα