Ο Δρυμωνάκος μίλησε για τον διαχωρισμό αγοριών-κοριτσιών στο Survivor και αποκάλυψε τον ρόλο της Λάουρας Νάργες σε αυτό!

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο οποίος μίλησε για την αποχώρηση του από το reality επιβίωσης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον διαχωρισμό αγοριών-κοριτσιών που έγινε στην ομάδα των Διασήμων και αποκάλυψε τον λόγο που ο Μιχάλης Μουρούτσος πήρε την απόφαση αυτήν. “Θεωρήσαμε ότι πρέπει να προφυλάξουμε τις σχέσεις μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν βρεθώ εγώ με μια κοπέλα στην παραλία και υπάρχει από πίσω μια κάμερα, χωρίς να ξέρει τι συζητάμε, με μια

ωραία μουσικούλα από πίσω μπορεί να φαινόταν αλλιώς. Και δεν το θέλαμε οι άνθρωποι που έχουμε αφήσει πίσω στην Ελλάδα να παρεξηγήσουν πράγματα. Μας φόβισε η δύναμη της τηλεόρασης, η δύναμη που μπορεί να στηθεί κάτι χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε. Ο Μιχάλης είχε και μια προϊστορία, οπότε ξέραμε ότι δεν είναι και το καλύτερο σενάριο”.

Φυσικά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να μάθει γι’ αυτή την προϊστορία και έτσι ο Γιάννης αποκάλυψε πώς η Λάουρα Νάργες έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτήν: “Για αυτά τα πράγματα που λέγανε για την Λάουρα όταν εκείνος βρισκόταν στην Ελλάδα. Γενικότερα ο κάθε κακοπροαίρετος έλεγε διάφορα που μπορεί να στεναχωρούσαν τον Μιχάλη”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Εξιτήριο για την Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννηση του μωρού και το δημόσιο ευχαριστώ – ΦΩΤΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα