Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στη Maria Menounos το πιο απροσδόκητο χρώμα στα μαλλιά

Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι ο αγαπημένος μας hairstylist. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Los Angeles. Επιμελείται τα hair looks διασημοτήτων όπως η Camila Cabello και φυσικά η Maria Menounos που είναι στενή του φίλη και κουμπάρα. Η Menounos αφήνει τον Δημήτρη να δημιουργεί ελεύθερα όποιο κούρεμα και χρώμα θεωρεί πως της ταιριάζει αφού του

έχει πιστή εμπιστοσύνη. Και η αλήθεια είναι πως όλες οι αλλαγές που έχε κάνει τελευταία της ταιριάζουν τέλεια.

Το χάλκινο χρώμα που υιοθέτησε πέρυσι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends και της χάρισε ένα συγκλονιστικό look που συζητήθηκε πολύ. Όπως επίσης και τα πολύ μακριά και κυματιστά μαλλιά. Στη συνέχεια απέκτησε ένα μεσαίο μήκος και ένα φυσικό, καστανό τόνο με highlights που φώτισαν το πρόσωπο της και κολάκευαν τα χαρακτηριστικά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις 10 Απρ, 2019 στις 8:30 πμ PDT

Και τώρα ο Γιαννέτος δημιούργησε το πιο απροσδόκητο χρώμα στη Menounos. Τα μαλλιά της είναι πλέον ροζ! Ναι, ακολούθησε τη μεγάλη τάση των παστέλ αποχρώσεων και ο celebrity hairstyist αποφάσισε να της χαρίσει ένα από τα ωραιότερα hair looks ever.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις 4 Οκτ, 2019 στις 3:53 μμ PDT

Το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgram σχολιάζοντας: “Go pink or go home”! Προτείνει μάλιστα στους ακόλουθους και θαυμαστές του να αφήσουν το σχόλιο τους για το ροζ χρώμα στα μαλλιά της παρουσιάστριας.

Η Menounos είναι πραγματικά τολμηρή. Δε φοβάται τις αλλαγές και παίζει συχνά τόσο με το χρώμα όσο και με το μήκος. Κάθε φορά μάλιστα είναι και ωραιότερη με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αποφασίσουμε ποιο look της ταιριάζει περισσότερο.

Αλλά και ο Γιαννέτος με τη σειρά του έχει ένα μαγικό τρόπο να “διαβάζει” την προσωπικότητα αλλά και τις επιθυμίες των celebrities. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος τις επιτυχίας του.

Εμείς εννοείται πως μετά από αυτό σας προτείνουμε να τολμήσετε φέτος το φθινόπωρο μια εντελώς διαφορετική απόχρωση τα μαλλιά σας. Ξεφύγετε από το κλασικό καστανό, μαύρο ή τα highligths και κάντε την έκπληξη.

Κεντρική photo: Leon Bennett/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το weekend θα αποκτήσετε τα ωραιότερα χτενίσματα ακολουθώντας τα looks των it girls

Η λαμπερή επιδερμίδα της Jennifer Lopez οφείλεται σε 3 beauty συνήθειες που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα