Ο Δημήτρης Φιντιρίκος ξύρισε τα μαλλιά του για καλό σκοπό-Η δωρεά στο Make-A-Wish

Το Make – A – Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να επαναφέρουν τα παιδιά στην παιδική τους ηλικία και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία. Τους χαρίζει και πάλι την παιδικότητα που χάθηκε βίαια λόγω της σοβαρής ασθένειας. Με αυτό τον τρόπο, τα παιδιά μέσω της εκπλήρωσης του άπιαστου ονείρου τους, πιστεύουν ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το πιο σπουδαίο: να γίνουν καλά!

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται δίπλα στο Make – A – Wish και βοηθάει στην εκπλήρωση των ευχών που έχουν οι μικροί ήρωες του Οργανισμού.

Ο επιχειρηματίας είναι

ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και με τα τελευταία βίντεο που δημοσίευσε μέσω InstaStories, έκανε γνωστό ότι ξύρισε τα μαλλιά του για καλό σκοπό!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε μια φωτογραφία του και μέσω της λεζάντας μοιράστηκε τη σκέψη του για να ξυρίσει τα μαλλιά του. Ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Μανώλης Μούτσος, αναδημοσίευσε στο δικό του προφίλ το στιγμιότυπο και τόνισε πως αν ο επιχειρηματίας ξύριζε τα μαλλιά του θα έδινε ένα ποσό σε κάποιο Ίδρυμα.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος απάντησε πως θα το κάνει και πως θα δώσει και εκείνος ένα σημαντικό ποσό σε κάποιο Ίδρυμα εάν ξυρίσει και ο Μανώλης Μούτσος τα μαλλιά του.

Οι επιχειρηματίες έκαναν πράξη όσα είπαν και ξύρισαν τα μαλλιά τους. Μάλιστα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος θα δώσει ένα σημαντικό ποσό στο Make – A – Wish, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι ευχές αρκετών παιδιών.

Δείτε τα InstaStories του επιχειρηματία:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με την κόρη της Μαρίνα! Ποζάρουν με τις μάσκες τους… 

«Με τη Μιμή Ντενίση ήμασταν δύο χρόνια μαζί, ωραίος τύπος»

The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της οικειοθελούς αποχώρησης της Μαρίνας!

Keywords
Τυχαία Θέματα