Ο απόλυτος οδηγός για να βρεις το τέλειο τζιν για αυτό το φθινόπωρο!

Το τζιν είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο παντελόνι όλων των γυναικών και ένας τύπος υφάσματος που λατρεύουμε όλοι! Η επανάσταση στο τζιν ξεκίνησε από πέρυσι όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα τζιν με κρόσια, με μπαλώματα, με stickers και άλλες ιδιαίτερες ιδιομορφίες. Από τότε μέχρι σήμερα το τζιν έχει εξελιχθεί πάρα πολύ ώστε να ταιριάζει στο ύφος και στο

στιλ κάθε γυναίκας και παρακάτω θα δεις τον πλήρη οδηγό που σου ετοίμασα για να αποφασίσεις ποιο τζιν είναι το ιδανικό για εσένα.

#Patchworking
Είναι μια τάση που υπήρχε και πέρυσι αλλά σε μικρότερο βαθμό. Φέτος τα μεγάλα Patchworking γίνονται trend και υιοθετούνται από τις μεγαλύτερες fashionistas.

#Glitterize
Θες να δώσεις μια έξτρα λάμψη στο τζιν σου; Τότε απλά συνδύασέ το με αστραφτερά γοβάκια ή μποτάκια με στρας που είναι μεγάλη μόδα της σεζόν.

#Side split
To side split trend ήρθε για να μείνει και τον χειμώνα θα το δούμε να συνδυάζεται με χρωματιστά και διχτυωτά καλσόν!

#Denim Hybrid
Αν σου αρέσουν οι denim πινελιές στα ρούχα σου τότε αυτό το trend θα το λατρέψεις!!! Πρόκειται για παντελόνια που στο τελείωμά τους ή στο πάνω μέρος τους έχουν denim ύφασμα.

#Western look
To western look φέτος φοριέται όσο ποτέ και όλες οι fashionistas, fashion bloggers και editors το έχουν ήδη λατρέψει! Συνδύασέ το τζιν σου με western boots και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με δερμάτινο τζάκετ για τέλειο western look.

#Belt it
Όταν ξεκίνησε η μόδα των denim πριν από αρκετά χρόνια, όλοι φορούσαν το τζιν τους με δερμάτινες ζώνες. στην πορεία αυτή η συνήθεια-μόδα εξασθένισε και φέτος επιστρέφει και πάλι δυναμικά. Οι ζώνες είναι τάση και θα φορεθούν όσο ποτέ!

#Denim on skirt
Οι τζιν φούστες είναι και φέτος δυνατή τάση αλλά αν θες μια εναλλακτική ιδέα δοκίμασε να φορέσεις μια φούστα με denim λεπτομέρειες. Φυσικά μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου προσθέτοντας μια τζιν τσέπη στις φούστες που ήδη έχεις.

#Μaxi denim
Οι maxi φούστες θα φορεθούν πάρα πολύ αυτόν τον χειμώνα και ειδικά αυτές που έχουν σκίσιμο ή κουμπιά μπροστά! Συνδύασέ τις με ankle boots ή over-the-knee boots.

Keywords
Τυχαία Θέματα