Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση της Lindsay Lohan

Η Lindsey Lohan, πριν μερικούς μήνες απέκτησε το δικό της νυχτερινό μαγαζί, που φέρει το όνομα της στην περιοχή Γκάζι της Αθήνας. Το κλαμπ, άνοιξε τις πόρτες του στις 15/9 και προσέλκυσε μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον αρκετών Αθηναίων.

Πίσω από την επιχειρηματική αυτή κίνηση, είναι και ο Έλληνας επιχειρηματίας, φίλος της ηθοποιού, Ντένις Παπαγεωργίου με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι. Σήμερα, η Lindsay, μέσω του δικηγόρου της στην Ελλάδα, Αλέξη Κούγια, κάνει

γνωστό πως έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες του club, τις οποίες θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως. Η ηθοποιός, εκφράζει παράλληλα την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχείρησης, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του δικηγόρου της:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.
Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Αθήνα, 26/4/2017
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας».

The post Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση της Lindsay Lohan appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα