Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα για το τέλος της σειράς «Κρατάς Μυστικό»

Αυλαία ρίχνει σε λίγες ημέρες η σειρά «Κρατάς Μυστικό» που όπως είχε γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα, αποφασίστηκε από τον Alpha να ολοκληρωθεί σε λιγότερα επεισόδια.

Συγκεκριμένα πριν λίγο καιρό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε αναφέρει:

«Η συμφωνία που κάναμε όλοι ξεκινώντας για αυτή τη σειρά ήταν, σε πρώτο στάδιο, για τον πρώτο κύκλο που ήταν 15 επεισόδια. Υποτίθεται μετά, ανάλογα και με την πορεία, θα μιλούσαμε για τα επόμενα. Έγιναν αυτά τα 15 επεισόδια, πολύ ωραία και προφανώς για να είναι ο δεύτερος κύκλος 3 επεισόδιο και όχι άλλα 15, το κανάλι αποφάσισε πως αυτό έπρεπε να κάνει και να ολοκληρωθεί η σειρά. Εάν θα μπορούσαν να είχαν γίνει τα πράγματα διαφορετικά… Εμένα η δουλειά μου είναι να είμαι στη δουλειά, να κάνω το ρόλο μου και όλα τα υπόλοιπα στάδια που έχουν να κάνουν με την επιτυχία μιας σειράς δεν μπορούμε, είναι η αλήθεια, να τα ξέρουμε. Πιστεύω γενικά, όχι μόνο για τον Alpha, όταν κάτι είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, όλο το μεσοδιάστημα θα χρειάζεται σίγουρα προσαρμογές. Κάπως πέσαμε και εμείς σε αυτή την συγκυρία», είχε πει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Τα γυρίσματα για τη σειρά ολοκληρώθηκαν και η ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει τον χαρακτήρα που υποδύεται, αλλά και όλους τους συνεργάτες γράφοντας:

«Σήμερα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για το «Κρατάς μυστικό» και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Αγγελική Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,σε αυτή την σειρά.Ήταν όλοι ένας κι ένας και χαίρομαι απεριόριστα ,που ήμουν μέλος της ομάδας .
Αυτή την Παρασκευή και την επόμενη,στις 21.00,στον @alphatv ,τα δυο τελευταία επεισόδια μας
Ανυπομονώ για τα σχόλια σας ,στην ανατροπή του φινάλε μας …
It’s a wrap »

View this post on Instagram

Σήμερα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για το «Κρατάς μυστικό» και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Αγγελική Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν ,μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,σε αυτή την σειρά.Ήταν όλοι ένας κι ένας και χαίρομαι απεριόριστα ,που ήμουν μέλος της ομάδας . Αυτή την Παρασκευή και την επόμενη,στις 21.00,στον @alphatv ,τα δυο τελευταία επεισόδια μας Ανυπομονώ για τα σχόλια σας ,στην ανατροπή του φινάλε μας … It’s a wrap #backstage #kratasmystiko #alphatv #thankyou #aggeliki #friday #21.00 #twomoreepisodes

A post shared by Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official) on Feb 10, 2020 at 9:44am PST

Διαβάστε ακόμα:

Επικό σαρδάμ από Μενεγάκη! Την τρόλαρε ο Πετρετζίκης!

My style rocks: Φαρμακερές ατάκες… με χαμόγελο! «Δεν θέλω να συνεχίσω…»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η νέα φωτογραφία μετά τον τραυματισμό του και το ευχαριστώ

Keywords
Τυχαία Θέματα