Ντίνα Κώνστα: Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για τον θάνατο της ηθοποιού

Η Ντίνα Κώνστα «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η σπουδαία ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από τις τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες της, «έσβησε» νωρίς το πρωί της Κυριακής 3/7 στις επτά η ώρα.

Σήμερα, το Εθνικό Θέατρο, το οποίο η ηθοποιός υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό της.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου:

«Στη

μνήμη της Ντίνας Κώνστα. Η οικογένεια του Εθνικού Θεάτρου αποχαιρετά με θλίψη την Ντίνα Κώνστα, μια γυναίκα που υπηρέτησε με συνέπεια και επαγγελματισμό τη θεατρική τέχνη.

Η Ντίνα Κώνστα πρωτοεμφανίστηκε στο Εθνικό Θέατρο το 1976 στην παράσταση «Η γειτονιά του Τσέχωφ», σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου, και υπήρξε σταθερή συνεργάτης του από το 1986 έως το 1994, κοσμώντας με το ήθος και την αγάπη της για το θέατρο τις παραγωγές στις οποίες συμμετείχε.

Το Εθνικό Θέατρο αφιερώνει στη μνήμη της την παράσταση «Μήδεια» του Μποστ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, τιμώντας την πορεία της στην πρώτη σκηνή της χώρας αλλά και τη σύνδεσή της με τον συγγραφέα, καθώς το ταξίδι της στο θεατρικό σανίδι πυροδοτήθηκε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Φαύστα ή η απολεσθείς κόρη» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Εμιρζά, στο Θέατρο Βεάκη το 1965».

Διαβάστε επίσης:

Αναστασία: Η ενόχληση on camera σε ερώτηση για την καταγωγή της

Μπρούνο Τσιρίλο: Στην Ιταλία με την κόρη του, μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό από την Έλενα Ασημακοπούλου

Ευάγγελος Βενιζέλος: Πάντρεψε την κόρη του, Ελβίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα