Νίκος Πολυδερόπουλος: «Περπατούσα και υπήρχε μία που με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα το πρωί (14/4) ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, στην πίστη του στο θεό, αλλά και σε ένα ακραίο περιστατικό με μία εμμονική του θαυμάστρια.

«Πριν την υποκριτική δούλευα ως θερμοϋδραυλικός και μου είπαν αν θέλω να κάνω τον κομπάρσο. Δούλευα στο φορτηγό του πατέρα μου, σερβιτόρος στα κλαρίνα, δημοσιές σχέσεις και ως μοντέλο. Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά,

δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, αλλά εσύ που ακούς τα λογία αντί για τις πράξεις. Τα προβλήματα πρέπει να τα κόβεις από την αρχή, γιατί γεννιούνται κι αλλά, αν δεν σου αρέσει πρέπει να το λες με οποιοδήποτε κόστος», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Για την πίστη του στον θεό, εξομολογήθηκε: «Πιστεύω στον Θεό, πιστεύω και στον άνθρωπο. Όταν πηγαίνω στο Άγιο Όρος αγαλλιάζω».

«Είχα εμμονική θαυμάστρια, περπατούσα και υπήρχε μια που με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν. Για έναν έρωτα έχω πάει ταξίδι 9 ωρών, έχω αφήσει κάτι και έχω φύγει», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Δείτε το βίντεο:



 Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: «Κανείς μας δεν ορίζεται από προηγούμενες σχέσεις»

Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Ζητήσαμε αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού»

Πάτρα: Ολόκληρη η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή

Keywords
Τυχαία Θέματα