Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση στους ιερείς που εναντιώθηκαν στην καμπάνια υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των Μέσων ένα διαφημιστικό σποτ με τίτλο «Πες το ναι» του περιοδικού Antivirus για την καμπάνια ευαισθητοποίησης υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων, του οποίου το σενάριο έχει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη.

Επτά ιερείς διαφώνησαν έντονα με το περιεχόμενο και τον στόχο του συγκεκριμένου σποτ και έστειλαν επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους. Οι συγκεκριμένοι ιερείς στρέφονται κατά της πανελλήνιας καμπάνιας για την ισότητα στον γάμο.

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το θέμα, τοποθετήθηκε στον αέρα του «Καλό Μεσημεράκι» εκφράζοντας δημόσια την άποψή του.

«Κάποιοι πολύ ωραίοι επτά ιερείς έγραψαν επιστολή στον Πρωθυπουργό για την καμπάνια του «Πες το ναι». Αδιανόητο; Πώς τόλμησαν να κάνουν αυτό το spot; Είναι μία καμπάνια που έχει ξεκινήσει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και προχωράει μπας και ζήσουμε λίγο το αυτονόητο. Αντέδρασαν αυτοί τώρα, γιατί λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι παράκληση και διαστροφή της φύσεως.

Έχω μία ερώτηση και μια τοποθέτηση… Μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει, ναι; Επίσης, η ψυχή έχει φύλο; Η ψυχή δεν κρίνεται; Πάντρεψέ τους και τελείωνε τώρα… Είναι κουραστικό όλο αυτό, μιλάμε για πράγματα που είναι αυτονόητα. Κουνήστε λίγο το κεφάλι αριστερά και δεξιά γιατί έχει μείνει καιρό», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Λαγούτης: «Γύρναγα από τη δουλειά και έπιασα τον κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητό μου»

 Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Η απόφαση του δικαστηρίου

 Κώστας Φιλίππογλου στο Πρω1νό: Μιλά πρώτη φορά για την κατάθεσή του στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Keywords
Τυχαία Θέματα