Νίκος Μουτσινάς για υπόθεση 12χρονης: «Δεν χρειάζεται να ξέρω τόσες πληροφορίες για ένα μικρό παιδί»

Ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε στην έναρξη της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» για το πόσο ασχολούνται οι εκπομπές με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και τόνισε πως δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται τόσες λεπτομέρειες για τη ζωή ενός παιδιού.

«Όλες οι εκπομπές νιώθουν την ανάγκη μαζί με άλλα θέματα να ασχοληθούν και με αυτό, που είναι ένα τραγικό θέμα, δεν είναι ένα θέμα για να το παίζουμε κάθε μέρα. Και αυτό που είπα χθες για την υπόθεση της Πάτρας, ήταν ότι από κάποια στιγμή και μετά παρακολουθούσαμε κάτι άλλο,

είχαμε φύγει από το ζητούμενο. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά τα θέματα έχουν ενδιαφέρον και για τον κόσμο γιατί βλέποντας αυτό το τέρας που έκανε κακό στο παιδί του, μπορεί να νιώσει καλύτερα ο ίδιος και να νομίζει ότι είναι καλύτερος πατέρας γιατί σου λέει εγώ δεν φέρομαι έτσι…», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε: «Να καταλάβουμε σε τι κοινωνία ζούμε επιτέλους μετά από τόσα χρόνια που νομίζαμε όλοι ότι είμαστε πολύ καθωσπρέπει, να το καταλάβουμε, δεν αντιλέγω καθόλου. Ωραίο το συναισθηματικό κομμάτι και τα ποστ στα social media, αλλά μένουμε και λίγο παρατηρητές σε όλο αυτό. Και δεν ξέρω πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω εγώ που είμαι σπίτι μου για μία υπόθεση που αφορά ένα μικρό παιδί, για το οποίο έχουμε μάθει πράγματα που δεν χρειαζόταν».

Ο Νίκος Μουτσινάς έκλεισε, τονίζοντας: «Θεωρώ ότι ίσως κάποια πράγματα είναι παραπανίσια. Μπορώ να καταλάβω ότι οι περισσότεροι είναι γονείς και τους χτυπάει μια ευαίσθητη χορδή αλλά εντάξει, τι θα κάνουμε… Δεν γίνεται να παίζουν οι εκπομπές πιο πολύ το θέμα από το δελτίο. Να το συζητήσουμε και αυτό και να δούμε και τι κάνει η πολιτεία και το κράτος».

Διαβάστε ακόμα:

 Ατύχημα για τη Σοφία Βούλτεψη στη Βουλή – Παραπάτησε και έπεσε

 Θάνος Καλλίρης: Η εξομολόγηση για την δύσκολη περίοδο -«Δεν ήμουν καθόλου καλά, το πάλεψα μόνος μου»

 Γιώργος Καραμίχος: «Μου έχει έρθει δύο φορές η ΔΕΗ 1500 ευρώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα