Νίκος Μουτσινάς για Survivor All Star: «Εδώ παραβιάζονται άλλα πράγματα κάθε μέρα και δεν λέει κανείς τίποτα»

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star» έχει συζητηθεί έντονα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις ψυχαγωγικές εκπομπές των καναλιών αλλά και από πρώην παίκτες. Η απόφαση της παραγωγής να αποβληθούν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρήκε πολλούς υποστηρικτές, που έκριναν τις δύο αθλήτριες για την παραβίαση των κανονισμών του παιχνιδιού.

Το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», με τον παρουσιαστή να σχολιάζει με τον δικό του

τρόπο τα περιστατικά. Μάλιστα, όταν προβλήθηκε το ρεπορτάζ της «Super Κατερίνα» που ανέφερε ότι ο Χρήστος Δάντης θα προβεί σε άρση απορρήτου προκειμένου να αποδείξει ότι δεν τον κάλεσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση.

«Παιδιά κουδουνίζουμε τον εγκέφαλό μας; Συγγνώμη, δεν είναι προσωπικό για τον Χρήστο Δάντη, καλά κάνουν οι άνθρωποι αλλά είναι τόσο εύκολο για αυτές τις υποθέσεις και για άλλες όχι. Χαζέψαμε; Τι κατηγορήθηκε η κοπέλα;

Απλά παραβίασε κανόνες ενός παιχνιδιού. Εντάξει, είναι παιχνίδι, εδώ παραβιάζονται άλλα κι άλλα πράγματα κάθε ημέρα και δεν λέει κανένας τίποτα. Θα τρελαθώ εγώ», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εξομολογείται τις αγωνίες που είχε για τον γιο της στην εγκυμοσύνη

 My Style Rocks: Οι τόνοι ανεβαίνουν και μια νέα διαγωνιζόμενη κάνει δυναμική είσοδο

Keywords
Τυχαία Θέματα