Νίκος Μουτσινάς: Αντέδρασε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων -«Μην το συνεχίζετε, δεν σέβεστε»

Το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση «Μπέντ» έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (5/12) ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο γνωστός παρουσιάστης-ηθοποιός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο θέατρο Χώρα και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για το «Καλό Μεσημεράκι» και το τηλεοπτικό του μέλλον, τον Τριαντάφυλλο, καθώς και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν

ξέρω, δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μου μέλλον. Αν είχα κάτι, θα το έλεγα στην εκπομπή μου, φαντάζομαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια, όταν μια δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα ευχηθεί «καλά Χριστούγεννα» στον Τριαντάφυλλο, ο ίδιος απάντησε: «Γιατί να μην του ευχηθώ; Εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ “καλή χρονιά” σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ;».

Καθώς η δημοσιογράφος προσπάθησε να μιλήσει στη συνέχεια για τον Τριαντάφυλλο, ο παρουσιαστής είπε: «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι».

Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τους άλλους δημοσιογράφους που ήταν εκεί: «Ποια είναι η κοπέλα, η άτιμη; Θα πάω να δω πού μένει τα Χριστούγεννα».

«Θα θυμηθείτε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα, μια ωραία εμπειρία…», είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος, με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντά χιουμοριστικά: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω. Βάλε όποια χρονιά θες».

Σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για το αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση, ο παρουσιαστής είπε: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο

Μάγδα Τσέγκου: «Κάπως έτσι βρέθηκα κι εγώ στον δρόμο τότε…»

Ίνα Ταράντου: Οι πρώτες δηλώσεις για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο Open -Η αποκάλυψη για το συμβόλαιό της

Keywords
Τυχαία Θέματα