Νίκος Κουρκούλης: Η συναυλία του στην Καβάλα μετατράπηκε σε “ρινγκ” -Τι συνέβη;

Ο Νίκος Κουρκούλης, βρέθηκε πριν από μερικά 24ωρα στην Καβάλα, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια μοναδική συναυλία για τον χορό της ομάδας Κεραυνού Ελευθερών. Ο τραγουδιστής, ωστόσο, δεν περίμενε πως αυτή του η συναυλία θα έπαιρνε άσχημη τροπή και θα μετατρεπόταν σε “ρινγκ”.

Τι ακριβώς συνέβη;

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Καράλη και την εφημερίδα Espresso,

όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή (19/8) στην οποία έδωσαν το παρών περίπου 1.500 θεατές.

Αφορμή για να ξεσπάσει καβγάς αποτέλεσε η απόφαση ενός Βούλγαρου -περίπου στις 3 τα ξημερώματα- να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Επειδή όμως τα τραπέζια και οι καρέκλες που βρίσκονταν μπροστά του φαίνεται ότι εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα, κάποια στιγμή στα ξαφνικά ο ίδιος άρχισε να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

Συμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζε ο άνδρας από την Βουλγαρία ήταν το γεγονός πως ο νεαρός που χτύπησε ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Κατά τις πληροφορίες, ο νεαρός γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο με αποτέλεσμα η παρέα του να αντιδράσει και ο καβγάς να γενικευτεί.

Όταν ο Νίκος Κουρκούλης κατάλαβε τι συμβαίνει διέκοψε αμέσως τη συναυλία, με υπαλλήλους του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα