Νίκος Κουρκούλης: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου

Ο Νίκος Κουρκούλης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή “Ελένη”. Ο τραγουδιστής απάντησε στα δημοσιεύματα χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι υπήρξε τριβή στη σχέση τους.

«Η Κέλλυ ήταν αγνή και απλή. Αυτό με τράβηξε κοντά της και με έκανε να θέλω να μείνω μαζί της για πάντα. Για μένα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Τα δημοσιεύματα υπάρχουν. Μπαίνω στο μυαλό

και στη σκέψη των παιδιών. Αν ακούσουν κάτι. Με έχουν ρωτήσει σχετικά με τα δημοσιεύματα χωρισμού και τους εξήγησα πως στη δουλειά μου υπάρχουν και αυτά. Όταν πήγαμε στην Αυστραλία με την Κέλλυ υπήρξε τριβή μεταξύ μας. Ήμασταν όλοι μέρα μαζί. Το 2018 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Με τη νέα χρονιά κάτσαμε με την Κέλλυ και γράψαμε σε ένα χαρτί τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής μας. Εκτιμήσαμε όσα έχουμε.», εξομολογήθηκε.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε και για τα κιλά που έχασε: «Έχασα 20 κιλά. Έκανα μια αλλαγή στον μεταβολισμό μου και σε ένα μήνα έχασα 7,5 κιλά. Αλλά τον επόμενο μήνα άρχισα να χάνω ένα με ενάμιση κιλό στις τέσσερις ημέρες. Στην Αυστραλία είχα φτάσει στα χειρότερά μου. Είχα φτάσει 102 κιλά».

Διαβάστε ακόμη:

Το My Style Rocks φτάνει στο τέλος του-Η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα