Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε on air πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του «J2US»

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές αλλά και όλους όσοι βρίσκονται αυτοί τη στιγμή στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου και παρακολουθούν από κοντά το καινούργιο live του «J2US».

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την έναρξη του λαμπερού show ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα συνεχίσει για έκτη σεζόν και αποκάλυψε πότε θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος.

«Σας το λέω από τώρα για να μην λέμε άλλα αντί άλλων. Τον Φεβρουάριο θα έχουμε καινούριο “J2US”. Season 6!», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής

και παραγωγός του «J2US» στον Alpha.

«Το “J2US” δεν είναι ένα concept, είναι ένας ζωντανός οργανισμός».

Λίγο καιρό πριν την έναρξη του πέμπτου κύκλου , ο Νίκος Κοκλώνης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και -μεταξύ άλλων- είχε προχωρήσει σε κάποιες αποκαλύψεις για το πώς επιλέγει τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

«Το ήθελε κι ο κόσμος και το κανάλι και κάπως έτσι πήραμε την απόφαση για έναν ακόμα κύκλο. Το J2US δεν είναι ένα concept είναι ένας ζωντανός οργανισμός.

Για μένα τα ζευγάρια είναι στοίχημα κάθε φορά. Δεν θέλω να δένουν μεταξύ τους , θέλω να είναι αναπάντεχα και τελείως μοναδικά. Το θέμα είναι να βρεις τους celebrities που έχουν την όρεξη και την τρέλα να “τσαλακωθούν” και να ανακαλύψουν μέσα από το Just μια διαφορετική πλευρά του εαυτού τους.

Για κάποιον λόγο έχουμε πάρα πολλά ναι και στο τέλος πρέπει να διαλέξουμε κάποια ζευγάρια και κάποιοι μένουν απ’ έξω αναγκαστικά. Είναι και θέμα mix and match που λένε κι οι στιλίστες γιατί θέλουμε να έχουμε και διαφορετικές περιπτώσεις διαγωνιζομένων, τραγουδιστές διαφορετικών στιλ», είχε πει -μεταξύ άλλων- ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε επίσης:

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η εξομολόγηση για τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής της -«Οι γιατροί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους»

Μέγκι Ντρίο: Ξέσπασε on camera -«Δεν θέλω να αγγίξει κανένας αυτό το κομμάτι -Να μην μπλέκουμε παιδείες και γονείς»

Γιάννης Ζουγανέλης για Νίκο Συρίγο: «Μια αγκαλιά ήταν η απόλυτη αλήθεια για το πώς αισθάνομαι γι’ αυτόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα