Νικολέττα Βλαβιανού στο «Πρωινό μας»: Το λάθος με την ηλικία της στη Wikipedia – «Θα κινηθώ κι εγώ νομικά»

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε η Νικολέττα Βλαβιανού.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την άποψή τους για όλους εκείνους που εργάζονται ως ηθοποιοί χωρίς να έχουν σπουδάσει, αλλά και για το λάθος με την ηλικία της στη Wikipedia.

«Άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί θα πρέπει να πάνε να δοκιμαστούν στις σχολές πρώτα. Δεν κατάλαβα. Εγώ δηλαδή θέλω να γίνω χειρουργός και θα πω φέρτε μου να χειρουργήσω; Επί του σώματος! Θα μάθω ή στη σχολή πρώτα; Γιατί πρέπει να το

υποστούμε; Αν και να πούμε ότι το μέσον δουλεύει πάρα πολύ στην εποχή μας. Χτυπάνε τηλέφωνα κυρίως… από πολιτικά μέσα», είπε αρχικά η Νικολέττα Βλαβιανού.

Στη συνέχεια, είπε: «Πάω να συζητήσω για μια δουλειά και συναντώ έναν κύριο ο οποίος ήταν περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, φαινόταν. Κάποια στιγμή μου λέει για ένα γεγονός που το είχε ζήσει η μάνα μου και τον ρωτάω κάποια στιγμή γιατί μου μιλάει σαν να είμαι μεγαλύτερη; Και μου απαντάει “μα στο wikipedia λέει άλλα”. “Άσε το wikipedia ρε άνθρωπε” του είπα. Αλλά επειδή έχω μάθει ότι συνάδελφός μου επενέβη με δικηγόρο, θα το κάνω κι εγώ. Όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά επειδή έχει και ένα ελλιπέστατο βιογραφικό».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Αποστολάκης: «Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό»

MasterChef: Επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ -Η επίσημη ανακοίνωση

Σοκάρει η Μαρία Κωνσταντάκη: «Αυτοπυροβολήθηκα στη σκηνή»

Keywords
Τυχαία Θέματα