Νικολέττα Βλαβιανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχω καλές αναμνήσεις από τις συνεργασίες μας»

Η Νικολέττα Βλαβιανού ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης και του Γιώργου Λιάγκα στο Πρω1νό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo, που έχει απασχολήσει το πανελλήνιο τους τελευταίους μήνες, αλλά και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αρχικά, ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δηλώνοντας πως δεν έχει καλές αναμνήσεις από τη συνεργασία τους: «Γνωριζόμασταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε δουλέψει μαζί. Μετά από

18 χρόνια ξαναβρεθήκαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον “Πλάτανο”. Δούλευα αλλού εγώ, αλλού εκείνος, δεν έτυχε να συμπέσουμε. Δεν τα γνώριζα αυτά για τα οποία κατηγορείται. Ποιος μπορεί να γνωρίζει;

Για άσχημες συμπεριφορές γνώριζα, είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για μένα, αλλά δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δεν ήταν από τους εύκολους συνεργάτες. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων, που δεν έχουν βγει, και εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία τους και το χειρότερο είναι ότι την εκμεταλλεύονται για εργασιακό bullying. Ότι γίνεται κατάχρηση εξουσίας όμως δεν ευθύνονται μόνο οι ίδιοι αλλά και αυτοί που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις από αυτούς».

Έπειτα, η Νικολέττα Βλαβιανού αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια υπήρχαν άνθρωποι που την «έκοβαν» από δουλειές στην τηλεόραση: «Για πολλά χρόνια μου γινόντουσαν προτάσεις και στη συνέχεια “εξαφανιζόμουν”. Δεν ξέρω ποιος με “έκοβε”. Με πρότειναν άνθρωποι, σκηνοθέτες στο κανάλι και μόλις λεγόταν το όνομά μου ήταν σαν να μην ειπώθηκε. Μετά ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και μου είπαν και κάποια πράγματα. Κατάφερα να το ξεπεράσω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Βάλια Χατζηθεοδώρου: Οι πρώτες δηλώσεις για το «The Voice» μετά τις φήμες που τη θέλουν στα backstage

 Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Κομμάτα: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον Γιώργο Σαμαρά και την κόρη τους

 Ξέσπασε ο Λάκης Γαβαλάς στο Πρω1νό: Λεηλάτησαν ξανά το κτίριο της παλιάς εταιρείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα