Νικολέτα Τσομπανίδου: Αποκαλύπτει πόσους followers απέκτησε μετά το Bachelor και πώς αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε

H Νικολέττα Τσομπανίδου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star». Ανάμεσα σε άλλα, η νικήτρια του περσινού «Bachelor» αποκάλυψε πώς αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε στο παιχνίδι, αλλά και πόσους ακόλουθους απέκτησε στο Instagram μετά το ριάλιτι.

Για το πως αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε στο παιχνίδι, η Νικολέττα Τσομπανίδου είπε : «Είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα. Ότι είμαι σε αυτή την ηλικία, ότι έχω κάνει πολλά

περισσότερα βήματα από ότι κάποιος άλλος στην ηλικία. Πιστεύω πως έχω άστρο. Έχω καταφέρει πάρα πολλά. Σε ένα χρόνο μετακόμισα και άνοιξα 2 μαγαζιά. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να σχεδιάζω εγώ, αλλά είμαι πολύ δημιουργική, έχω πολλές ιδέες. Με βοηθάνε άνθρωποι να τις υλοποιήσω. Τα χρήματα που κέρδισα στο παιχνίδι το έχω επενδύσει στο επιχειρηματικό μου βήμα».

Όσο για το πόσους followers απέκτησε στο Instagram μετά το ριάλιτι, η ίδια αποκάλυψε: «Νομίζω πως είμαι το μοναδικό άτομο, που όταν βγήκαν από ένα ριάλιτι πήραν τόσους πολλούς ακόλουθους. Πήρα γύρω στους 200 χιλιάδες. Μπήκα με 1.000 και βγήκα με 210.000 χιλιάδες».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: «Έχουμε πλάνα, θα διώξουμε σύντομα τον Τάκη Καραγκούνια»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα -Φωτογραφία

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της – «Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί!»

Keywords
Τυχαία Θέματα