Νικολέττα Ράλλη: «Το καλοκαίρι αυτό θα μου μείνει αξέχαστο! Είμαι πολύ…»

Μια συνέντευξη στο TV Kous Kous παραχώρησε η Νικολέττα Ράλλη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει στον Αντ1, «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» και έκανε τον απολογισμός της.

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Ο πρώτος απολογισμός μέσα της για την εκπομπή, τι δείχνει;

Ο πρώτος απολογισμός είναι ότι το καλοκαίρι

αυτό θα μου μείνει αξέχαστο. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία, δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξυπνάω στις 6 το πρωί και θα έχω ένα τεράστιο χαμόγελο και απίστευτα καλή διάθεση. Μετράω αντίστροφα τις ημέρες που θα τελειώσει π εκπομπή μας και θέλω όσο περνάει ο καιρός να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και να έχουμε να θυμόμαστε τα καλύτερα, αν και είμαι σίγουρη γι’ αυτό.

Είσαι ευχαριστημένη από την τηλεθέαση σε σχέση με τον ανταγωνισμό; Έχετε απέναντί σας ενημερωτικές εκπομπές που πάντα αποτελούν δύσκολο αντίπαλο…

Το κομμάτι της τηλεθέασης είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι ρωτάω γενικά πώς πήγαμε, αλλά είναι κάτι που θέλω να γνωρίζω σε γενικές γραμμές. Αναφορικά με τον ανταγωνισμό, δεν ασχολούμαι καθόλου, διότι εμείς είμαστε ακόμα μία επιλογή στην τηλεόραση! Μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει εμάς, να δει μία άλλη εκπομπή ή να πάει στην παραλία, εμένα με ενδιαφέρει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί.

Η συνεργασία με τον Νίκο Αναδιώτη πώς είναι; Είστε ένα από τα ζευγάρια που φαίνεται ότι «έδεσαν» γρήγορα.

Η συνεργασία με τον Νίκο είναι απροσδόκητα καλή, αν και ήμουν σίγουρη ότι όλο αυτό θα πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ τυχερή που είμαστε με τον Νίκο σε αυτή την εκπομπή. Ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα και νομίζω ότι η καλή μας χημεία φαίνεται στον αέρα.

Τελικά οι συνεργασίες είναι ευκολότερες με άντρες ή με γυναίκες;

Δεν νομίζω ότι οι καλές συνεργασίες έχουν να κάνουν με το φύλο. Μπορείς να συνεργαστείς εξίσου καλά τόσο με έναν άνδρα όσο και με μία γυναίκα. Νομίζω όχι εξαρτάται από τον άνθρωπο, από την ποιότητα του, από το χαρακτήρα του και φυσικά από τις απόψεις του. Διότι ακόμα και αν η εκπομπή μας είναι ψυχαγωγική, το τι απόψεις έχεις για κάποια θέματα πιο σοβαρά είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να έχουμε κοινή λογική με τους συνεργάτες μου, σε όποια θέση και αν βρίσκονται.

Συζητήσεις για την ερχόμενη χρονιά υπάρχουν;

Ναι, υπάρχουν, αλλά δεν είναι της παρούσης. Αυτή τη στιγμή προέχει η εκπομπή μας και μόνο.

Δείτε ακόμη: ΔΕΙΤΕ το σώμα της Φλορίντας Πετρουτσέλι 25 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Keywords
Αναζητήσεις
τηλεθεαση εκπομπη νικολεττα ραλλη
Τυχαία Θέματα