Νικολέτα Ταβουλάρη: Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς της και η σχέση με τη σύντροφό της

Η Νικολέτα Ταβουλάρη, την οποία γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το MasterChef, υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής «Love it» στο εστιατόριο στο οποίο εργάζεται ως σεφ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον τρόπο που η οικογένειά της αντιμετώπισε τη σεξουαλικότητά της ενώ αποκάλυψε πως εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση.

Μιλώντας για την περίοδο που αποκάλυψε στη μαμά της τη σεξουαλικότητά της, είπε: «Όταν αποκάλυψα στη μητέρα μου τη σεξουαλικότητά μου, με στήριξε και αυτό ήταν υπέροχο. Η μητέρα μου ήταν εκεί. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται ήμουν δέκα ετών. Στα δώδεκα άρχισα να καταλαβαίνω τι μου γίνεται και με αγκάλιασε πολύ θερμά».

Σχετικά με την αναφορά που έκανε στη σεξουαλικότητά της η αδερφή της σε πρόσφατη συνέντευξή της, δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι θα αναφερθεί η αδερφή μου στη σεξουαλικότητά μου στη συνέντευξή της. Μου έστελναν οι φίλοι μου τα άρθρα. Άργησα να μιλήσω στην αδερφή μου επειδή φοβόμουν πώς θα το πάρει, δεν μου είπε ποτέ “μη το κάνεις” ή “μη το δείχνεις”. Γενικά, δεν το δείχνω ως άνθρωπος. Ο πατέρας μου το αποδέχτηκε γιατί του είπα ότι “αυτό είμαι και ότι πρέπει να το δεχτεί”. Έκανα την επίθεση που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία».

Αναφερόμενη στην προσωπική ζωή της αποκάλυψε: «Είμαι σε μια σχέση ήδη εδώ και λίγο καιρό. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις το ενδεχόμενο ενός παιδιού. Η σχέση μου έχει κι ένα παιδάκι, είναι δύσκολο, αλλά και ωραίο. Είναι πολύ νωρίς, αλλά είναι στα σχέδιά μας να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας, ο χρόνος θα δείξει.

Το παιδί μπαμπά και μαμά έχει. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να είμαι ένας καλός φίλος του παιδιού. Δε θέλω να γίνω μια δεύτερη μαμά ή ένας δεύτερος μπαμπάς», εξήγησε η Νικολέτα Ταβουλάρη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Παρθένα Κουτμερίδου: Ο γυναικολόγος κατηγορεί τον σύζυγό της για τον θάνατό της – «Ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής»

 Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήταν οκτώ πολύ δύσκολες ημέρες με αποκορύφωμα τη χθεσινή κρίση»

GNTM: Πρώην παίκτριες του reality θα χορέψουν στο Dancing With The Stars

Keywords
Τυχαία Θέματα