Νέες περιπέτειες με τον νόμο έχει ο Johnny Depp! Φέρεται να γρονθοκόπησε παραγωγό

Πρόκειται για ένα ηθοποιό, ο οποίος είναι γνωστός για τoν εκρηκτικό και ατίθασο χαρακτήρα του. Ο λόγος για τον Johnny Depp, ο οποίος δεν λέει να ηρεμίσει για να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη. Μετά τα οικονομικά προβλήματα, το θέμα που αντιμετώπισε με την υγεία του ίδιου, αλλά και του γιου του, ο ηθοποιός μπήκε σε νέες περιπέτειες.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Johnny Depp,

φέρεται να γρονθοκόπησε τον παραγωγό παραγωγό Gregg “Rocky” Brooks κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ταινίας, την περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά που έχει κατατεθεί, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, το καστ της ταινίας έκανε γυρίσματα στο εξωτερικό μέρος του ξενοδοχείου «Barclay Hotel» στο Los Angeles, μέχρι τις 7 το απόγευμα, ενώ στο εσωτερικό του μέχρι τις 10 το βράδυ.

Οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν όταν τα γυρίσματα της σειράς πήραν παράταση και ο Brooks επικοινώνησε με τον Depp για να τον ενημερώσει. Σύμφωνα με τον παραγωγό ο ηθοποιός εκνευρίστηκε και άρχισε να του φωνάζει λέγοντας: «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Δεν έχεις δικαίωμα να μου πεις τι να κάνω!».

Δείτε ακόμη: Εντυπωσιακή η Ναταλία Γερμανού στη φωτογράφιση για τη νέα της εκπομπή στον Alpha! Backstage υλικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα